Cintorín Kamenný mlyn-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý

Dobrý deň, rád by som sa spýtal "kompetentnej osoby" z akého dôvodu sú novovzniknuté urnové miesta nezmyselne "prilepené" oproti sebe? Prečo sa nepokračovalo súmerne v rade, nakoľko je tam dostatok miesta? Načo slúži to "parkovisko" pred novými hrobmi? Žeby na bicykle? Nedáva to žiadnu logiku. Týmto vás žiadam o radu, ako mám umyť hrob z druhej strany, bez toho, aby som stúpil na hrob mojej dcéry alebo na hrob, ktorý je oproti? ďakujem.

25. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Správa pohrebísk

Mesto Trnava
25. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dovolíme si nesúhlasiť s Vašim tvrdením. Urnové miesta nie sú nezmyselne "prilepené" oproti sebe, ale sú v súlade s predmetnou urnovou sekciou (viď foto). V blízkosti cesty dochádzalo k značnému nánosu špiny, výskytu náletových drevín a problematickému koseniu. V zimnom období boli tieto staršie (väčšina aj zanedbané) urnové miesta zapadnuté snehom, pričom bolo zložité zabezpečenie čistenia. V daždivom období tam pravidelne stála voda a podmáčala komunikáciu. Aj vzhľadom k uvádzaným skutočnostiam a cieľu zachovať jednotný ráz vo voľnej časti sa iba pokračovalo tak, ako v zbytku a čo najďalej od cesty. So staršou časťou sa v súčasnosti nedá nič urobiť.

Správca cintorínov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania