Ulica Koniarekova-stavby a budovy-prekračovanie limitov hluku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Miloš 17. mája 2021

Dobry den, prosim o preverenie, ci je v poriadku, ze vystavba obytneho suboru Prudy prebieha aj pocas sviatkov (1.5., 8.5.) ci vikendov vratane nediel. Aj dnes v nedelu su na stavenisku od 7.hod. v cinnosti valce, ci nakladne vozidla, ktore svojim hlukom obtazuju obyvatelov prilahlych bytoviek. Aj podla projektu ma byt stavebna cinnost realizovana pocas PRACOVNYCH dni a nie dennodenne. Vystavba estelen zacina a uz nemame ani den kludu.

Dakujem

25. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor stavebný a životného prostredia

Mesto Trnava
02. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, stavebný úrad v danej veci dôrazne pod hrozbou pokuty upozornil stavebníka spoločnosť Terra Trnavia, že na stavenisku Obytný súbor Nová Trnava – Prúdy, treba riadne dodržiavať všetky záväzné podmienky vydaného stavebného povolenia, vrátane časov určených na výkon prác, nakoľko na stavebné práce v nedeľu a štátne sviatky stavebný úrad žiadne povolenie stavebníkovi nevydával.

Odbor stavebný a životného prostredia
06. júl 2021

Andrej

včerajší sviatok cyrila a metoda na stavbe oslavovali od skorého rána za hluku domiesavačov, flexiek, žeriavov či búchaním, tak ako aj ostatné nedele, očividne nikto nič nekontroluje a všetko je po starom..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.