Ulica Terézie Vansovej-Verejný poriadok-hluk

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
MiRa 20. júna 2021

Uz asi dva mesiace pozorujeme, ze spravca cintorina na ulici T.Vansovej sa rozhodol upozornovat navstevnikov cintorina, ze ho ide uzamknut tak, ze vojde autom priamo do arealu a trubi asi 15 sek. Toto sa kona kazdy vecer v rozmedzi od 20:30-21:00. Velmi by mi zaujimalo, preco s tym zacal, kedze roky predtym to nikdy nerobil. Brany po trubeni do minuty zamkne a velmi pochybujem, ze nejaky dochodca, ktory sa nachadza na opacnej strane cintorina, stihne vobec prist k hlavnej brane. Toto kazdovecerne trubenie rovno pod oknami je nezmyselne, ale taktiez velmi hlucne. Okrem trubenia, ktore zvykne prichadzat z krizovatky, tu mame este aj trubenie z cintorina, ktore budi uz spiace deti, ak mame otvorene okno, ale je aj velmi neprijemne. Je to nutne????

22. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Mestské služby mesta Trnava

Mesto Trnava
23. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
situáciu sme preverili a zistili sme, že zamestnanec, ktorý zabezpečuje otváranie a zatváranie cintorína na T. Vansovej naozaj oznamuje návštevníkom cintorína jeho zatvorenie trúbením auta. Tento spôsob upozornenia však používal na žiadosť návštevníkov, nakoľko sa už stalo, že po uzamknutí objektu v ňom návštevníci zostali. Fyzicky nie je možné skontrolovať celý objekt, či sa v ňom niekto nezabudol. Preto upozorníme návštevníkov cintorína na dodržiavanie otváracích hodín.

Zamestnanec bol na nevhodnosť takéhoto konania upozornený a už sa nebude opakovať.

Mestské služby mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania