Ulica Hodžova-krík-suchý

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Zuzana Lukačovičová 20. júna 2021

Kríky a kvety, ktoré boli vysadené v rámci humanizácie dvora A treba poliať, lebo úplne vyschnú. Niektorí občania ich aj iniciatívne polejú, ale malo by sa o to postarať aj mesto.

22. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Referát zelene

Mesto Trnava
08. júl 2021

Zuzana Lukačovičová

Ulica Hodžova-strom-suchý

Už som písala pred 2 týždňami. Výsadba v rámci humanizácie dvora A na Hospodárskej ulici, vyschýna. Vyschnuté sú novoposadené stromy, kríky, kvety.
Nikto to nepolieva. Iste to nebolo lacné a takto to skončilo. Niečo sa v Trnave
urobí, ale ďalšia starostlivosť už nikoho nezaujíma.
08. júl 2021

Roman

Ulica Hospodárska-Zeleň a životné prostredie-iné

Dobrý deň,na Hospodarskej ul.bol upraveny vnutroblok na ktorý bola uplatnená dotacia z EU bola vysadena aj zeleň okolo panelaku vramci projektu.O ihrisko ani o priľahlú zelen sa už dlhšie nikto nestará a v tychto teplich tyzdnoch ani nepolieva.Dá sa vykonať naprava?
21. júl 2021

Ján

Toto je veľká škoda. Neviem či na údržbu nemajú dosť ľudí alebo majú nefunkčný (či žiadny) systém...
16. september 2021

Roman

To čo mesto posadilo za EU peniaze teraz pokosilo krásna starostlivosť.
16. september 2021

Roman

Prečo?
23. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Roman,
od mesiaca júl majú MSMT k dispozícii cisternu na polievanie. Od tejto doby polievame zeleň na Hospodárskej ulici (a priľahlých) minimálne raz týždenne (v horúcom počasí sme polievali v tomto sektore dvakrát za týždeň). Niektoré novovysadené stromy sa po výsadbe neujali, resp. trpia aj tým, že občania tu venčia psov. Nie je preto pravdou, že mesto novú výsadbu nepolieva.

Čo sa týka kosenia, kosíme tu len veľké plochy, určite nie plochy, kde je výsadba kvetov, prípadne iných okrasných rastlín. Máme k dispozícii mapy, kde je výsadba vyznačená, pri kosení preto na kvety a kríky berieme ohľad.

Mestské služby mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania