Vlastné označenie parkovacieho miesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
martin 21. septembra 2014

Pekný deň
Môže si niekto sám označiť parkovacie miesto bielou čiarou tak, že spôsobý nepoužiteľnosť vedľajšej parkovacej plochy? Pôvodne to bolo užšie a potom premaľované. Dobre, že nekúpil ešte väčšie auto.
Ďakujem

22. september 2014

palo.h

podľa tabule je to miesto pre invalida a tieto miesta sú vždy širšie ako obvyklé miesta. Pochybujem, že si to majiteľ preznačil sám. A tento podnet považujem osobne za totálne zbytočný aj keď je to troška smiešne riešenie parkovacích miest pre invalidov od samosprávy.
22. september 2014

Filip

Radsej mohli useknut 20 centi z druhej strany :)
22. september 2014

ftefan

to je taký problém zaparkovať vedla ten bielej čiary a striktne sa držať tých dlaždičiek ?
23. september 2014

Perseverance

ide o to, ze sa tym znacenim prichadza o jedno parkovacie miesto, ktore je zuzene na ukor toho invalidskeho miesta, takze to samosprava mala riesit inak, nie takto
23. september 2014

TTtt

keby ste vedeli, čo za "invalidov" dostávajú v tt vyhradené parkovacie miesta, až by vám zle ostalo. samozrejme, sú medzi nimi aj tí, ktorí na to majú plné právo! a naopak, ľutujem tých, ktorí to výsostne potrebujú a neschvália im to.
25. september 2014

Vanula

Dobrý deň rada by som reagovala na Vašu otázku a to tak že áno všetci mate pravdu že invalid má mať o pol metra väčšie parkovacie miesto ale !!! len sa nam pekne a detailnejšie pozrite na danu značku ! táto značka i keď vyzerá že je pre invalida nieje tomu tak daný majiteľ parkovacieho miesta si invalida i označenie čísla špz vystrihol s folie a nalepil sam !!!!!!!A tak sa dostávame k otázke ... Má právo premaľovať si niekto parkovacie miesto pričom klame a zavádza že dané miesto je určené invalidovi ?
27. september 2014

jojo

Bože ľudia vas tu v tej bytovke trápia veci... UUrčovať Urcite
27. september 2014

jojo

Urcite to písal ten zmrd čo tu na každého hneď vola mestských policajtov!!! Aby ti opuchnuté nohy do rana
11. január 2015

Juraj

Odkaz pre jojo: to komu nadávaš do zmrdov ? Čo si to vôbec dovoľuješ sa takto vyjadrovať ?Martin sa s otázkou obrátil na vedenie mesta slušným spôsobom tak ako je napísané v pravidlách a nie na teba,tak sa vyjadruj k problému a neurážaj!!! Keby sme sa stretli a povedal mi niečo takého tak by si mal opuchnuté nielen nohy,chirurgovia by sa riadne zapotili aby ti dali ten tvoj sprostý vulgárny mozog dokopy.
17. január 2015

Ľubomír

Juraj T. práve si sa so svojimi vyhrážkami posunul na level Joja :)
09. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
občan s ťažkým zdravotným postihnutím dostal od Mesta Trnavy povolenie na vyhradenie parkovacieho miesta, pretože spĺňal všetky podmienky. Mesto mu povolilo vyhradiť parkovacie miesto v šírke 2,5 m. Vzhľadom na to, že parkovacie miesta na predmetnom parkovisku sú užšie, zasiahol aj vedľajšie parkovacie miesto. Z dôvodu eliminácie parkovacích miest bude jeho vyhradené miesto presunuté v rámci parkoviska vedľa iného vyhradeného miesta a jeho doterajšie miesto bude uvedene do pôvodného stavu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
18. jún 2016

Matúš G

Po roku stále na svojom mieste.
23. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
žiaľ, v okolí nebolo nájdené vhodnejšie širšie parkovacie miesto, a preto vyznačené parkovacie miesto pre invalidov zostáva v platnosti.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
23. august 2016

martin

Foto z 20.8.2016
Na druhej strane toho istého malého parkoviska je vytvorené ďalšie miesto pre invalidov, ktoré zaberá 1,5 miesta. Je to vidno na fotke. Prvé miesto je vpravo pred červeným autom a druhé vytvorené miesto vľavo vzadu. Zaujímavé, že nič v okolí nenašli. Žeby nedovideli na 10 metrov. Takže takto zaberajú spolu štyri miesta. Keby ich spojili ako písali minulý rok, tak mohli ušetriť jedno miesto. A to ich musí byť v Trnave dosť. Ináč náhoda, že sa to akože nedá vyriešiť. T. j. ako všetko. Alebo nechce......

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania