Ulica Vladimíra Clementisa-strom-neorezaný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Prosime o akutny orez a posudenie zdravotneho stavu stromu,naklana sa,holuby svojimi exkrementami ohrozuju zdravie (zanasanim do domov vdychovanim a znecistovanim odevov) a vozidla, ktore nemozu parkovat (3parkovacie miesta)

16. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Referát zelene

Mesto Trnava
21. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dreviny boli orezané, podnet je vyriešený, ďakujeme za upozornenie.
Kto? referát zelene

Mesto Trnava
21. august 2022

Ivana

Nakoľko sa plánuje na ulici Vladimíra Clementisa regulované parkovanie za ktoré ako rezidenti budeme musieť platiť, žiadame orezať stromy, ktoré konármi výrazne presahujú na parkovisko. Z uvedeného dôvodu je auto po pár hodinách tak znečistené holubmi, že človek napriek zúfalej situácii s parkovaním v tejto lokalite nemôže zastaviť na parkovacích miestach, ktoré sú tu k dispozícii. Úplne by stačilo konáre presahujúce na parkovisko orezať tak, aby nepresahovali až nad autá. Túto požiadavku som sem už raz pridala a označili ste ju ako vyriešenú, avšak bohužiaľ orezaných bolo len pár konárikov na ktoré chlapi dosiahli z rebríka. Tieto dlhodobo neorezávané stromy si však už vyžadujú zásadnejší zásah.
Vladimíra Clementisa 19-21

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania