Ulica Sasinkova-krík-neostrihaný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Marcel Balvan 26. septembra 2021

Odstránenie naletového topola, z niektorých kuskou sa už stali plnohodnotné stromy. V miestach týchto naletou sa kumuluje odpad zo zberného dvora a nekosi sa tam. Už z toho džungľa. Dakujem

27. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Referát zelene

Mesto Trnava
27. september 2021

mario

Marcel pozemok patrí železniciam, ktoré sú povinné sa o svoj majetok starať. Mesto nie je oprávnené nakladať s cudzím majetkom. Dobrou správou je že mesto sa zo železnicami dohodlo o odkúpení pozemku.
27. september 2021

Marcel Balvan

Toto je komentár, či odpoveď kompetentných? Ja som občan mesta Trnavy, platím dane mestu Trnava a nezaujíma ma komu pozemky patria. Mesto Trnava nech rieši a deleguje problém, tak ako ja delegujem mestu v ktorom žijem a v ktorom sa problém vyskytol. Ja nie som obyvateľom železníc.
27. september 2021

mario

To je komentár občana, ktorý rovnako platí dane mestu. Ako som už napísal v predchádzajúcom príspevku, mesto sa so železnicami dohodlo na odkúpení pozemku. Po nadobudnutí vlastníckych práv bude mesto oprávnené na danom pozemku vykonávať jeho údržbu.
28. september 2021

Marcel Balvan

Dnes kosenie, nuž hranica džungle ostala neporušena 😄
14. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pozemok patrí železniciam, ktoré sú povinné sa o svoj majetok starať. Mesto nie je oprávnené nakladať s cudzím majetkom. Čo sa týka údržby zelene na mestských pozemkoch, tá je, v klimatických podmienok a finančných možností mesta riešená promptne.

Mesto Trnava
14. február 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iný subjekt
15. február 2022

Matúš G

Dost pomohlo ked sa odstranil zberny dvor.
15. február 2022

Marcel Balvan

Ešte nezačalo vegetačné obdobie.. Nálety sú tam stále.
04. jún 2022

Matúš G

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený Treba to uz vyriesit, vsetko pekne upravene a toto tam je ako past na oko.
20. december 2022

Matúš G

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania