Ihrisko na Linčianskej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Zuzana 06. októbra 2014

Plánuje mesto Trnava rozšíriť (prípadne vybudovať) nové detské ihrisko na Linčianskej?

14. október 2014

JOJO

Zda sa ze samosprava ma na haku. Odhliadnuc odtoho, ze niektore chodniky su planovane/zrealizovane podla ozrateho architekta (bez urazky, tiez si rad vypijem) som vcelku rad, ze sa KONECNE nieco na lincianskej spravilo. Len teda tie deti. Mam taky pocit, ze ziadne hracie prvky ani neboli v plane. To len po vlne nevole od obyvatelov sidliska, mesto narychlo niekde naslo nejake koniky na strune zabudnute niekde v suterene radnice. Aby sa teda nepovedalo, ze deti obisli naprazdno. No.. veru obisli. Huf deti hrajucich sa na dvoch strunach a jednom kolotoci.. to je normalne do placu.
28. október 2014

Matúš G

Tak predsa, na rozšírení ihriska sa pracuje. Osádzajú sa pätky. Už len namontovať ďalšie hracie prvky a hotovo. Mám taký pocit, že od nákupného strediska to budú asi fitnes prvky.
24. november 2014

Matúš G

Zatial pribudla smyklavka
04. december 2014

Matúš G

Fit prvky osadené. Neviem či autorka podnetu je s tým spokojná, ale asi sa už nič viac dorábat nebude.
26. december 2014

Marian

26. december 2014

Marian

Takto nám dokončili ihrisko na Linčianskej. To neni pár kúskou dlažby pod lavičky? A detské akože ihrisko v blate ,tam tráva určite nebude nikdy a náradie na cvičenie je v blate tiež.Tak treba si dať gumáky a poďme deti a rodičia na relax.Takto nám to pripravilo mesto a projektant.Ďakujeme.
16. február 2015

Marian

Neviem ako to blatové ihrisko môže byt vyriešené,rád by som tam poslal hrať sa deti toho projektanta čo to navrhol,zrejme to ma byt len na pozeranie to ihrisko z ďaleka.
16. február 2015

Peter

to nieje ihrisko ale tankodrom a súhlasim s pánom Mariánom že to nieje doriešené
12. marec 2015

Lincianska

nebolo by zle doriesit podklad, ci uz nejakou makcenou dlazbou,alebo kamienkami ako je na Druzbe.(pripadne ihrisko pri VUB banke) a hlavne obcas tam poslat hliadku MSP, pretoze zakaz fajcenia, zakaz vodenia psov atd...... uvidime ako to bude v lete.
12. marec 2015

Lincianska

nebolo by zle doriesit podklad, ci uz nejakou makcenou dlazbou,alebo kamienkami ako je na Druzbe.(pripadne ihrisko pri VUB banke) a hlavne obcas tam poslat hliadku MSP, pretoze zakaz fajcenia, zakaz vodenia psov atd...... uvidime ako to bude v lete.
30. jún 2015

sigiq

Linčianska je pre mesto odpad nie ,že nič nerobia s tým getom menom ubytovňa ,takzvaná svätá trojica plná narkomanov a prostitútok,ale ani pre tie decká nepostaviť detské ihriská tak to je sila.Na Prednádraží spravili doslova detský raj pre deti čo sa týka detského ihriska,ale to neni ,len Prednádražie ,ale aj Družba a iné.Pan Primátor nehanbíte sa veď toto je už naozaj sila ,ako na Linčiansku kašlete.Občas tu niečo spravíte ,aby sa nepovedalo ,ale keď sa pozriem na tie ihriská tak to je na plač.Ono v podstate to ani d.ihriská nie sú.Je tam ,len nejaký pozostatok niečoho čo to d.ihriská pripomína.Pán Brocka aj tu sú voliči.
30. jún 2015

MBN

Pan alebo pani SIGIQ,nenavazajte sa do p.Brocku,ved to bolo este za Butka a Stanku a to bola rychlovka len aby sme ich volili sak aj tie chodniky bez obrubnikov to je vysmech ale sa ako ze "snazili"
28. august 2015

Matúš G

Tak predsa sa len niečo pomaly deje, uvidíme ako to dopadne.
02. september 2015

Matúš G

Gumové povrchy pod fit prvkami hotové.
09. október 2015

Marian

Tak takto pekne nám upravili aj detské ihrisko na Linčianskej.Pod fit prvky sme dostali gumové prvky ale pod detské ihrisko už sa neušlo.Toto kdo navrhol tie kamienky si môže dať do svojej záhrady na chodnílk.Kamene sú všade aj pri fit a to som zvedavý ako sa bude kosiť tráva.Ďakujemeeeeee môžete sa hanbiť.A to ešte tie chodníky bez obrubníkov to len stále na Linčianskej sa nedokonči všetko ako sa má.
09. október 2015

peter

Peter : Lepšie by urobili keby tam vysypali vlečku štrku a nič tam nedávali a ešte by ušetrili
04. júl 2016

Marian

Ani rok neni odvtedy čo sa spravili gumové povrchy pod cvičiace stroje a už sú poodlepované a nasypané kamienky pod detské hracie prvky sú všade,len tam kde majú biť sú neni.Ešte ich deti poroznášali na gumové kocky.Ten kdo to navrhól takto zhotovť tak palec hore,zaslúži si odmenu od pána primátora.Pošlem návrh aby ju čo naskôr mal vyplatenú.Teraz vážne je na to záruka.Prosím o odpoveď.
04. júl 2016

Marian

Ešte dnes to je 4.6.2016 pridali ruku k dielu aj bezdomovci.Jój kde máme mestskú políciu.Hlavne,že zas som videl pred pár dňami 3 mestské policajtky ako spolu špacírujú v meste.Linčianská je tabu.A kde sú tý cyklisti mestskej polície.
04. júl 2016

peter

Už je aj občianska hliadka mestská policia bude mat viac času chodiť do herne na kávu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania