Ulica Bučianska-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Dobrý deň, tento volkswagen (ale aj iné autá) často parkuje v zákrute smerom k Hlbokej 1. Cesta je absolútne neprehľadná, výhľad nulový. Pomohli by žlté čiary? Alebo častejšie návštevy mestskej polície? Mimochodom, v tejto časti je po väčšinu dna bezproblémové parkovanie

10. október 2021

kolombo

Vôbec nie je pravda,že táto zákruta je neprehľadná.Chodím na aute denne cez tú zákrutu a je úplne v pohode.Teda keď to nazveme neprehľadná zákruta..Mám skôr dojem,že ako vodič nemáš prehľad..
Práveže treba zjednosmerniť cestu,aby tu mohli legálne parkovať autá.
11. október 2021

begus

Kolombo keď tam stojí dodávka, nevidieť nič.. Samozrejme okrem teba, ktorý vidí všetko. Môj príspevok je určený pre normálne vidiacich ľudí. 👍
11. október 2021

kolombo

Zaujímavé,že denne tadiaľ prejde desiatky áut,už dlhé roky a vadí to len tebe.Užívaj slávu..
11. október 2021

begus

Užívam 😘😘😘
11. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu Vás budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? odbor dopravy + Mestská polícia Trnava

Mesto Trnava + Mestská polícia Trnava
11. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vodorovné značenie ktorým sa vyznačovali úseky kde je zakázané zastavenie státie „ žlté čiary“ bolo zrušené vyhláškou č. 30/2020Z.z. z uvedeného dôvodu nie je možné uvedený úsek označiť takýmto navrhovaným vodorovným dopravným značením. Pre predmetnú lokalitu (a postupne i pre ďalšie lokality) pripravuje Mesto Trnava nový projekt dopravného značenia, na základe ktorého bude dopravným značením priamo v priestore presne definované, kde je státie vozidiel možné a kde nie.
Kto? odbor dopravy + Mestská polícia

Mesto Trnava + Mestská polícia
12. október 2021

Majo

Kedze je cesta obojsmerna, staci zavolat policajtov, kedze stoji blizsie ako 5 metrov pred priechodom pre chodcov (z opačného smeru)... to snad ovlada kazdy vodič nie? Teda dufam...
24. október 2021

marika

pokiaľ firmy budú parkovať autá na sídliskách, nebude určite pokoj. Firmy si šetria na parkovnom a nám tu zaberajú miesta.....
22. február 2022

Majo

🤣🤣 neprehladna bola len pre magorov ako tych co nahlasovali auta lebo stali pred prechodom. Joo a mesto to vyriesilo na jednotku. Zakazmi a tym ze spravo 5 parkovacich miest tam.kde sa zmestilo aj 10 aut.
A k teme fitemnych aut. To neni len tym. Parkuju tu ludia ktory byvaju na spacinskej ci tehelnej. Problem s parkovanim celodenny. Rano ludoa ktory odu na polikliniku ci na vysoku skolu poobede zas ludia ktory vobec nebyvaju na danom sidlisku. Miesto vyriesenia zvysenia parkovacich miest primitivne tabule.
23. február 2022

Peto

o chvíľu sa bude spustat rezidentské parkovanie aj na tehelnej, tak všetky tebou spomínané problémy s nedostatkom miesta zmiznú.
28. február 2022

Majo

Ulica Bučianska-parkovanie-chýbajúce miesta

Namiesto toho aby mesto dalo vysekat zopar krikov ktore robia len problem pri poskriabani vozidiel a spravenia novych parkovacich miest po celej dlžke tam osadia značku zaakaz parkovania.Problem s parkovanim rastie a mesro toe riesi tabulami. 🤣🤣 A jako kde mam chodit parkovat nebodaj pred polikliniku ci k tescu. 😡😡😡 Toto mohlo napadnut len magora taketo znacenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania