Osvetlenie v Nemocnici

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Roland 06. novembra 2014

Osvetlenie v Nemocnici je katastrofálne, fotka je pri garážach , fotene o 5:45 , chodcov nie je absolútne vidit, lampy svietia slabo a neúčelne , vid foto . Taktiež chýba chodník, čaká sa kým tu príde ku kolízii ?

06. november 2014

zubaty

Fotit v noci s telefonom a potom na fotke ukazovat "Aha aka je tam tma" my pride trochu čudne.
Nehovorim, že tam nie je tma ale určite nie ako na tych fotkach. (aj foto "z Dusika")
06. november 2014

[email protected]

Na fotke vidno realne podmienky ráno, lampy svietia. Riešime tu kvalitu fotky alebo podnet ohladom osvetlenia ? ak si mudry 5:45 rano tam môžes ist postav sa pred garáže a foť. Alebo si nabuduce pozvem profesionálneho fotografa? .
06. november 2014

radovan

Riešenie by bolo uplne jednoduché vymenit žiarovky za silnejšie, + vyznaciť vodorovným dopravným značeným (reflexným ) komunikáciu , jazdné pruhy a chodnik ,
06. november 2014

matúš

Navrhované riešenie , Použitie len vodorovného dopravneho značenia , vyznačenie na už existujúcej komunikácii ,,chodníka pre chodcov ( poznáme to z značenia cyklotrias) , a vyznačenie jazdných pruhov pre vozidlá reflexným značeným. Môj osobný názor ak ludia budu mat vyznačený chodnik a vozidla svoje pruhy tak dané miesto bude o čosi bezpečnejšie, zároven daný návrh nie je až tak finančne náróčny cca 100m
12. november 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
jestvujúce osvetlenie areálu nemocnice, časť pri garážach, malo začiatkom tohto mesiaca technickú poruchu, ktorá bola medzičasom odstránená a v súčasnosti je osvetlenie plne funkčné.

Fakultná nemocnica Trnava
19. december 2014

zubaty

[email protected]:Bud si retardovaný, alebo si pozvi toho fotografa!

Lebo fotiť o 5:45 telefónom a potom to zavesiť na web, že: "Aha, nie je tam nič vidieť" a argumentovať tým v nejakej požiadavke (a ešte sa pomaly uraziť), je "tak trochu" na zamyslenie!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania