Ulica Františkánska-kôš-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Už niekoľko dní chýbajú nádoby na papier a plast.

18. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
situáciu preveríme, budeme vás informovať.
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
18. február 2022

Trnavčan

2 Igor
Predpokladám, že ste rezident, teda bývate na Františkánskej. Nádoby na takýto odpad by ste mali mať ako rezidenti na vlastnom pozemku, takéto zázemie musí (malo by ..) byť pri každej stavbe. A je nutné aj platiť za vývoz takéhoto odpadu, zadarmo to mesto asi robiť nebude..Nie je to "príjemné" ale takéto sú fakty.
18. február 2022

Igor

Ide o to že niekolko rokov tu tie kontajnery boli a zrazu nie su. Su iba na konci ulice pri kostole.
18. február 2022

Trnavčan

Však ano.. A niekoľko rokov tam bol neporiadok (však je to na verejnom priestranstve.. ) a rozfúkané smeti po celej ulici a nikto nebol "zodpovedný", stále boli preplnené (však keď je to zadarmo..), pretože rezidenti nemajú vlastné kontajnery. Tie kontajnery by už nemali byť ani na druhom konci ulice..
18. február 2022

Igor

Okej čiže ich vezmú a ľudia majú teraz ako separovať? My v bytovke máme kontajner na komunálny a zmestia sa aj na separovaný. Prečo pred ich odstránením nepridelili bytovkám nové na triedený odpad?
18. február 2022

Trnavčan

Pretože "bytovky" mali o to samé požiadať. Je nutná nejaká iniciatíva. Však sa informujte, požiadajte na MsÚ Trnava a FCC vám ich privezie. Volaj na MsÚ Trnava, tel 32 36 103, odbor komunálnych služieb. Tam dostaneš potrebné informácie.
08. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nádoby boli odstránené resp. premiestnené do vyhradeného priestoru, nakoľko tieto nádoby boli určené pre obyvateľov bytovému domu Františkánska 14.
Kto? Odbor komunálnych činností

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania