Rovná ulica-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Katka 28. februára 2022

Dobry den, prosim, plavaren by mala aktualizovat rezim prevadzky od 26.2. podla zakona. Stale je uverejneny rezim OP. Urcite by to verejnost uvitala.
Mohli by ste prosim zabezpecit aspon 1-2 pracovne dni, aby mohla plavat od 15:00-21:00 aj verejnost? Kedze plavaren je verejna institucia a verejnost by mala mat rovnake pravo na jej vyuzivanie aj pocas poobedia a nie len po 19tej? Momentalne je to nemozne, kedze poobedia maju zaplatene institucie - co tak tymto ponuknut aj doobedie?
Dakujem.

01. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

situáciu preveríme a budeme vás čím skôr informovať.
Kto? Správa majetku mesta Trnava

Správa majetku mesta Trnava
01. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za upozornenie – informácia o platnom režime prevádzkovania plavárne Zátvor je uvedená len v aktuálne platnom rozvrhu hodín plavárne, momentálne je už režim „Z“ uvedený aj pri všeobecných informáciách o prevádzke plavárne Zátvor.
Hodiny pre verejnosť predstavujú (po prepočte v týždennom priemere) viac ako 63% podiel prevádzky MPZ, komerčný prenájom je týždenne menej ako 7 %, športové kluby si prenajímajú v priemere do 30% týždenného prevádzkového času. Plávanie pre verejnosť v čase od 15.00 h bude aktuálne po ukončení spolupráce so športovým klubom STU, ktorý dočasne pôsobí v objekte Mestskej plavárne Zátvor. Akonáhle to bude možné, hodiny pre verejnosť sa rozšíria aj vo vami požadovaných časoch.
Kto? Správa majetku mesta Trnava

Správa majetku mesta Trnava
01. marec 2022

Obcan

Ďakujem za odpoveď. Avšak koľko % tvorí čas pre verejnosť počas pracovného týždňa? Najmä poobedia?
Mohli by ste prosím uviesť konkrétny dátum. kedy bude spolupráca s STU ukončená? Predsa máte určite termíny stanovené min. zmluvou... Keďže rekonštrukcia plavárne STU bude trvať aj 2 roky, to bude verejnosť toľko obmedzená, to Vám príde OK? Veď im ponúknite priestor aj doobeda, ak ide o kluby...
Predpokladám, že majú toľko vyčlenených hodín poobede aj kvôli kapacitným obmedzeniam kvôli kovid, avšak obmedzenia sú už zrušené, tak prečo im adekvátne neskrátite aj hodiny?
Vyčlenenie verejnosti zväčša po 19-hod cez týždeň je veľmi nešťastné. Keďže napr. obmedzujete rodiny s deťmi (najmä menšími), príp. slobodných rodičov a hlavne pracujúcich rodičov, ktorý by iste radi prišli plávať aj medzi 15-19, kedy ide o najviac žiadané časti zo strany verejnosti...Verejnosti, ktorá taktiež prispieva na chod plavárne.
Viete, teda presne povedať kedy a ako chcete riešiť túto situáciu? Stále som na toto odpoveď nedostala. Poprosím aj uviesť autora odpovede.
Vďaka.
02. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prosím kontaktujte priamo Správu majetku mesta Trnava – kontakty na správu MPZ sú uvedené na webe pod rozvrhom hodín, s konkrétnymi otázkami a žiadosťami sa obráťte na správu Mestskej plavárne Zátvor – kontakt: [email protected]
Kto? Správa majetku mesta Trnava

Správa majetku mesta Trnava
17. marec 2022

Marcel Nagy

toto je typicky alibisticky postoj!!! Ako preco pisete obcanovi ktory Vam da podnet, ze ma kontaktovat spravu mestskych zariadeni??? A co do boha robite vy? Nie ste nahodou plateni za to aby ste tieto podnety riesili k spokojnosti vasich internych zakaznikov (obcanov), ktori zaroven vo forme dani platia aj vas??? Trosku sa nad tym zamyslite.. Manazment plavarne v Trnave je dlhodobo cista katastrofa!!! Chodte sa pozriet do Senice ako ma vyzerat mestská plavaren, nemate to daleko!!!
17. marec 2022

Marcel Nagy

plus k tomu prepoctu hodin pre verejnost. Obcan vas ziadal o viac hodin pre verejnost v pracovnom tyzdni od 15:00-21:00. Takze dolpnim: pre verejnost je v tomto case z moznych 30 hodin poskytnutych len 9,5 hod => cize menej ako tretina (konkretne 31,6%).. Toto cislo uz tak dobre nevyzera, ze?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania