Starohájska ulica-Automobily-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Petra K. 14. apríla 2022

Zdravim !

Mam dve otazky :
1. Chcem sa spytat kde bude buduce rezidentske parkovanie pre obyvatelov bytovky Starohajska 9/B a 9/C ( polyfunkcna budova vedla Soc.poist.)? Vidim znacenie buducej Zony B pod mojimi oknami. Musia byt obe parkovacie strany zaradene pod zonu B? Ak je blizko verejne parkovisko pri VUC ? Radsej by som v rezid.casti parkovala ako zone B.
2. Nema mesto vplyv na urychlenie otvorenia aspon casti kruh.objazdu /nad Spartak.ul., pre Prudy/ ? Viem, ze stavbu realizuje developer, ale povolenie ma od mesta. Starohajska ulica velmi trpi hlukom, smogom, a vibraciami z aut a autobusov. Urcite by sa hodnoty namerane v mojom byte pohybovali nad “odporuc.standardom” . Problem je niekedy vobec auto vyparkovat, ak sa tvoria kolony.

Dakujem pekne za odpovede !

Petra K.

14. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
posielame zatiaľ odpoveď na otázku č. 1:
Mesto pripravuje reguláciu statickej dopravy aj v ďalšej zóne (ulica V. Clementisa), do ktorej budú zahrnuté parkoviská prislúchajúce k obytnému domu Starohájska 9b, 9c - od ulice V. Clementisa.
Kto? Mestská polícia Trnava

Mestská polícia Trnava
20. apríl 2022

Petra K.

Dakujem za odpoved, ale logickejsie mi pripada spravit tu cast ku Clement.ako zonu B, parkovali by tam ti , co idu na Soc.poist. Ja by som rada videla z okna na svoje auto, a to by bolo mozne ak by ste jeden pas nechali pre rezid.parkovanie. / ako je vidiet na fotke/ . Viem že v zone B môžem parkovať, ale bude tam väčší pohyb áut, plus ak bude futbal, alebo ina akcia, tak tam nezaparkujem. Zároven to bude cez víkend "odkladisko" pre nerezid.autá. Po oboch stranách budúcej zony B sú obytné panelové byty. Preto tomu vôbec nerozumiem. Kto si tam túto zonu presadil ? Na koho sa obrátiť v rámci mestského zastupitelstva ? Písala som aj na mesto ale neodpovedali...
Co mi vadi, že mesto nespustilo k tomuto verejnu diskusiu :(
20. apríl 2022

Petra K.

A čo sa týka rozostavaného kruhového objazdu, pri včerajšej obhliadke som nezaznamenala žiadnu velkú aktivitu na nom, a to bol pracovný den. Prečo sa tam nefičí vo dne v noci, sviatok nesviatok, keďže ide o dôležitú tepnu v rámci Družby ?? Ani na to nemá mesto žiadny vplyv ?
Radšej nech je preťažená celá Starohájska 24 hod. denne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania