Konáre nad chodníkom

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
marika 16. decembra 2014

Na Zakladnej skole A. Kubinu, pred vchodom do telocvicne, (ktory je z ulice Ruzindolska) nad chodníkom asi v 150cm vyske pretrca konar z ihlicnanu, ktory sa dá obchádzať len po trave resp. blate. Je to tmave miesto bez osvetlenia, ludia do toho narazaju.

16. december 2014

maja

a na čo je na škole školník, alebo kto sa stará o školský areál?
...odrezať konár je práca na 10-15 min... to by mohol zvládnuť sám (konár je potrebné odrezať u kmeňa tak aby nevznikol pahýl).... údržbu školských areálov by si zabezpečujú školy samostatne, vo vlastnej režii.... mesto zabezpečuje iba doplnkové kosenie trávnika.....treba na to upozorniť v škole
16. december 2014

marika

Ked to neriesi skola a maju to rovno pod nosom uz dost dlho, tak nato treba upozornit, tam kde vedia, s tym nieco spravit. Je to hned v blizkosti ihriska, ktore je otvorene verejne. Ked si tam skor vykole niekto oci ako to skolnik odreze, to by bolo lepsie?
16. december 2014

maja

Pokiaľ je to v arealy školy - tak zodpovedna je škola za udrzbu arealu. Treba to povedať vedeniu školy a verim ze vam vyjdu v ústrety a skolnik ten konár odreze... Pripadne sa obrate na svojich zastupcov rodicov ZRPS. Firmy co majú v meste na starosti udrzbu neudrzuju arealy skol (stromy-kry)... Skolnik je tam kazdy den, a veľa času mu to nezaberie...staci na to upozorniť v škole.
16. december 2014

maja

Pripadne v duchu "guerilla gardening" je treba vzat pilku a ten konár odrezat...a bude vyriesene a bude to stať menej času ako dopisovanie, vysvetlovanie ...
21. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podľa informácií zo základnej školy boli konáre orezané.


ÚKaM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania