Potreba cyklochodníka a oprava chodníka

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Roman 01. mája 2017

Dobrý deň,

na Ružindolskej ulici je medzi dvoma kruhovými objazdami v smere na Ružindol zničený (pluzgiere, výtlky, prepady) pravostranný chodník v dĺžke asi 80 metrov. Nedá sa po ňom normálne prejsť a v zime sa nedá dobre odhŕňať. Bolo by dobré ho vybúrať a vytvoriť nový chodník zo zámkovej dlažby. Súčasne by bolo dobré v tomto exponovanom priestore(škola, škôlka, nákupné centrum, 4-prúdová cesta) vytvoriť vo voľnom páse aj samostatný cyklochodník, nakoľko cyklochodník pri Cityparku aktuálne končí v chodníku pre chodcov.

Touto pomerne nenáročnou investíciou by sa vytvorilo bezpečné oddelenie všetkých účastníkov premávky a plynulý prechod až po Suchovskú cestu.

Dopredu ďakujem

Roman

11. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v rámci pripravovaného projektu cyklotrasy na Bottovej ulici a Ulici Š. Moyzesa bude riešený aj úsek pešej a cyklistickej komunikácie od kruhového objazdu na križovatke Ulíc Š. Moyzesa a Ružindolská po Citypark. Aktuálne sa pripravuje zadanie pre verejné obstarávanie a následne by v tomto roku mala prebehnúť príprava projektovej dokumentácie. V závislosti od schválenia rozpočtu na rok 2018 bude možné budúci rok pristúpiť k realizácii.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
28. august 2019

Roman

Dobrý deň,

prešli vyše dva roky od nahláseného podnetu, chodník je stále vo veľmi zlom stave(aj keď časť "pluzgierov" bola odstránená).
Projektová dokumentácia už zrejme bola vypracovaná ale realizácia nového chodníka sa stále neudiala.

Dokedy sa bude na vyriešenie čakať?
Nedala by sa táto 80m etapa( od Cityparku po kruhový objazd na križovatke Ulíc Š. Moyzesa a Ružindolská) poriešiť prioritne na základe vypracovanej projektovej dokumentácie?

Ďakujem

Roman

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania