Hliadkovanie mestskej polície

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
MoNa 20. januára 2015

Mohli by mestský policajti v školské dni ráno od 7.00-8.00 hod. hliadkovať v okolí najväčšej základnej školy Bottova 27, namiesto hliadkovania pri Bernolákovej bráne alebo Hviezdoslavovej ulice kde dopravná situácia nie je taká zložitá.

21. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
hliadky mestskej polície sa vzhľadom na počet príslušníkov vo výkone služby striedajú podľa rozpisov na jednotlivých priechodoch (podľa rizikovosti a
hustoty prevádzky na cestných komunikáciach) v čase od 7.30 h do 8.00 h. Chodievajú i ku základnej škole Bottova. Nie je však možné zabezpečiť dozor v danej lokalite každé ráno. Váš podnet som i tak odoslal zástupcovi pre výkon služby na prehodnotenie rozpisov a zvýšenie intenzity kontrolnej činnosti v danej lokalite.

Mgr. Igor Keleši, Mestská polícia v Trnave
22. január 2015

Anna

Takisto by sme boli vďační aj za hliadkovanie na prechodoch pre chodcov na Spartakovskej/Hlbokej/Bernolákovej ulici v čase od 7:00 do 8:00, kedy je najväčšia premávka a deti sa presúvajú do školy. V iných mestách je to každodenná samozrejmosť.
27. január 2015

fero

na priechode pre chodcov sa vasim ratolestiam predsa nemoze nic stat. staci naucit svojho nevychovanca ako sa spravat pri a na ceste.
27. január 2015

peter

p. fero, moje deti tiez chodia na ZS Bottova, takze o tej krizovatke viem aj ja svoje. mnohokrat som bol svedkom, ako arogantni vodici nerespektuju dopravne znacenie, ohrozuju nie len vodicov ktori idu po hlavnej ale aj deti, ktore idu v tom case ces prechod (keby doslo ku kolizii), a v zasade ide o princip. z vasho prispevku predpokladam ze nemate deti, tak na co sa zapajate.
30. január 2015

fifo02

Keďže mestská polícia nedokáže pokryť všetky lokality, čo tak požiadať Policajný zbor? Veď POMÁHAŤ A CHRÁNIŤ!!!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania