Ulica Slnečná-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Prosím vás. Vie mi niekto zodpovedný povedať, prečo na Slnečnej je jeden chodník zrekonštruovaný(zámková dlažba) a druhá strana po rekonštrukcii plynovodu zabetónová a zaasfaltová. Poprosím vyjadrenie, lebo si budem myslieť, že bývame v Kocúrkove. Ďakujem.

22. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
posielame na vyjadrenie odborným pracovníkom mesta, budeme vás informovať.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
22. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pri rozkopávkach sa dáva vždy spätná povrchová úprava rovnaká, aká bola pred rozkopaním. Ak je tam dlažba, dá sa dlažba, ak asfaltobetón, dá sa ten a podobne. Mesto nemá právomoc dávať žiadateľom príkazom rekonštruovať celú šírku chodníka. Celá šírka chodníka sa dáva len vtedy, ak je rozbúraná prevažná časť chodníka, alebo v prípade, že sa zhotoviteľ dohodne s Mestom Trnava a práce sa rozdelia. Žiadateľ rozbúra celý chodník a mesto ho zrekonštruuje, čo sa však robí len výnimočne (to znamená, ak má mesto a zhotoviteľ dostatočný budget a ľudí k dispozícii). Z týchto dôvodov sa dáva vždy spätná povrchová úprava rovnaká, aká bola predtým, a to v šírke ryhy výkopu.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
22. jún 2022

jano

A nie je v silách mesta sa nejako skoordinovať? Veď mesto muselo vedieť, že tam plynári budú robiť rekonštrukciu svojej infraštruktúry. Predpokladám (dúfam), že aj druhý chodník bude zrekonštruovaný. (zámková dlažba) Je to absolútne mrhanie materiálom a ľudskými zdrojmi.
23. jún 2022

Micro

Prečo tam nie je rovnaká povrchová úprava ako pred tým a bol použitý iný typ asfaltu?
23. jún 2022

TOP

Celá slnečná ma prejsť komplet rekonštrukciou není jedno aký asfalt tam dočasne je?
23. jún 2022

jano

Ale veď o druh asfaltu nejde. Ide o to,že polovica ulice je zrekonštruovaná a druhá nie. Tak keď nie sú na to bubáky mali našetriť a spraviť to naraz a nie ako hotentóti. Hough.
24. jún 2022

TOP

Myslis ze je to vzdy ako si predstavujes? Mesto sa snazi koordinovat so sietarmi pri velkych rekonstrukciach ale nie vzdy to vide podla planu...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania