Snehová kalamita

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Rad by som upozornil samospravu na problem este s piatka a rad by som dostal aj odpoved nakolko mi stale nie je jasne preco. V piatok pocas snezenia sme videli viacero odhrnacov na cestach... to by bolo super! Len problem bol ze vsade sneh a oni nic neodhrnali ani neposypali.. len sa presli .. Nam z toho vychadza ( podla tvrdeni Tech. sluzieb Sereď) ze motohodiny boli.. len nafta co sa usetrila je uz v osobnych autach.

03. február 2015

Matej

Petrik asi si nedaval v skole pozor,nakolko uz to tu bolo spomenute x krat,ty asi tiez nepojdes susedovi odhrnat sneh zadarmo,ak ano dojdi aj kumne alebo ber to rad radom,ak das dole lopatu,naco ju uz budes dvihat..a motohodiny su na sypacich zariadeniach,takze zas tu len dristas o niecom co si vykonstruoval pri pive..
03. február 2015

tomas

Ako sa da pri takejto intezite snezenia nieco odhrnat ? Ved behom 3hodin napadlo 40cm snehu tazkeho mokhreho. Ved auta boli zasnezene nonstop preco nedstali teda pokuty od policie. Hold priroda bola silnejsia.
03. február 2015

Fyzika nepusti

Auto zo snehovou radlicou vpredu moze cistit cestu od snehu pri urcitej minimalnej rychlosti vozidla a dostatocne volnej cesty pred sebou, inak spomaluje dopravu a polozena snehova radlica je kolone pred nim aj za nim neucinna! Odporucam vodicom vidiacim v spatnom zrkadle Odhrnac s majacikom odbocit na vedlajsiu cestu a nechat sa nim predbehnut. Inak budete vidiet za sebou v kolone vzdy zdvihnutu radlicu Odhrnaca. Posypove vozidla nemaju sice radlicu ale musia mat ine pneumatiky ako tie s radlicou.
04. február 2015

medard sopko

hlavne ze poslanci trnavy na platy maju!!!!!!!!!!!!!!
18. jún 2015

peter

podľa vyjadrenia TT-KOMFORT-u:
1. Neviem co znamena : podla tvrdeni Tech.sluzieb Sered
2. Podnet sa netykal ziadnej ulice ani rajonu
3. Nase vsetky vozidla piatok 30.1.2015 svoj rajon posypali aj odhrnali od vyhlasenia vyjazdu 12:00hod. do 24.00hod.
Pocas celeho vyjazdu sme nezaznamenali ziadny podnet , ani reklamaciu od mesta,obcanov,policie.
18. jún 2015

peter

OTAZKA PRE ADMINA: FAKT SI MYSLITE, ZE TOTO PATRI PODNET TRNAVSKEJ RADNICI?
AJ VZHľADOM NA JEHO OBSAH - DOST NEKONKRETNY A ROZPACITY ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania