Ulica Andreja Kubinu-krík-neostrihaný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Igor 23. augusta 2022

Prosím o zostrihanie živého plotu, ktorý sa nachádza na ulici Andreja Kubinu, súbežne s Trstínskou cestou, nakoľko dopravné značky neplnia svoju funkciu.
Doporučujem zostrihať aj výšku tohto plotu.

25. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na referát zelene. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? referát zelene

Mesto Trnava
25. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
všetky dopravné značky v živom plote boli zviditeľnené čiastočným orezom živého plota. Živý plot sa bude rezať v mesiaci september, avšak účelom tejto výsadby je odizolovať sídlisko od priľahlej komunikácie, preto krátenie drevín z výšky nie je opodstatnené.
Kto? referát zelene

Mesto Trnava
26. august 2022

Igor

Dobrý deň, ďakujem za ostrihanie zelene pre odkrytie dopravných značiek viď foto. Ohľadne ostrihania živého plotu je prirodzené, že máte plán činnosti , kedy ste to schopní zabezpečiť.Pokiaľ ide o odizolovanie sídliska od priľahlej komunikácie , doporučujem doplniť cca 10 m živého plotu, ktorý bol z dôvodu havárie na vodovodnom potrubí odstránený, ak tomu nebránia iné obmedzenia. Foto prikladám.
29. september 2022

Ľudmila

Ten živý plot slúži na tlmenie hluku a prachu od Trstínskej cesty.My,ktorí bývame v susedných bytoch od Trstínskej cesty sme to porovnávali,keď ten plot bol celý prestrihaný a keď je teraz zahustený. To je neporovnateľné.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania