Výtlk na Trstínskej ceste

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ľudmila 22. apríla 2015

Pred obytným domom A.Kubinu 25 na Trstínskej ceste smer na Hospodársku ul.nám "otravujú život" nákladné vozidlá, niekedy aj s vlečkou tým, že akonáhle nabehnú na tento výtlk nadskočia a na nerovnosti spôsobia neprijateľný buchot (hneď vedľa je prepadnutá cesta). Pokiaľ idú len osobné autá to nepôsobí tak rušivo. TTSK výtlky v okolí opravil, ale tento úsek už patrí mestu tak prosím, aby aj v tejto časti si niekto splnil svoju povinnosť.

30. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v tomto prípade ide o rozkopávky, ktoré boli realizované pravdepodobne spoločnosťou TAVOS. Z tohto dôvodu bude zvolané miestne šetrenie dotknutých subjektov a následne riešená aj miera zodpovednosti za zabezpečenie odstránenia poruchy na komunikácii.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
30. apríl 2015

Ľudmila

Ďakujem,že máte záujem zaoberať sa uvedeným podnetom ,ale chýba mi nejaký termín spoločného stretnutia ( o mesiac,3 mesiace,...?,a naväzne doriešenia podnetu,ktorý som predložila.
Predpokladala som,že aspoň orientačne stanovíte termín ,aby Vaša odpoveď bola dôvery hodnejšia,lebo toto je taká všeobecná odpoveď.
15. júl 2015

Matúš G

Neriešené.
16. júl 2015

Ľudmila

Od termínu nahlásenia podnetu vznikol za týmto výtlkom asi 2m - v strede chodníku na úrovni obytneho domu výtlk veľkosti cca 90cmx90cm.
20. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opravu prepadnutého úseku komunikácie sme zaradili do programu realizácií na mesiac august 2015.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
30. júl 2015

Matúš G

Dnešná oprava.
30. júl 2015

Ľudmila

Sledovala som priebeh opravy cesty,aj som oslovila jedného z pracovníkov či na ten chodník nebudú opravovať,či na to nezabudli,lebo je to aj zakreslené ako sa to má okolo vyrezať a jeho odpoveď bola nie.Ono je to v podstate vyčistené len bolo treba zasypať to fúrikom tej smolovej hmoty a urovnať to.Nechápem.
Ale ďakujem aj za to všetkým zainteresovaným.Hluk sa podstatne znížil,len keď tadiaľ budú jazdiť aj naďalej tie ťažké nákladné vozidlá,ktoré nikto nekontroluje,či môžu tadialto prechádzať tak neviem koľko tá cesta vydrží.Možno by bolo dobré požiadať o pomoc aj mestskú políciu,veď tá je platená predsa z rozpočtu mesta,aby aspoň teraz robili na tomto úseku kontroly prejazdu nákladných vozidiel.
Ďakujem.
26. október 2015

stefan

"oprava" vytlkov na Trstinskej ceste

pred casom boli "opravene" dva vytlky na trstínskej ceste pri nákupnom centre merkur v smere do mesta a kvalita odvedenej prace je zufala, ci uz kvôli neodbornosti pracovnikov, alebo kvôli zamernemu odflaknutiu. Planuje sa s tymto stavom nieco spravit? Je to v horsom stave ako predtým...
27. október 2015

Ľudmila

Tá nekvalita prevedenia opravy sa začala prejavovať len preto,že práce sa prevádzali
za najväčších horúčav,podklad pôvodný bol síce rozbitý a vyvezený,časť z toho bola použitá a na nevyrovnaný podklad bola navezená "smolová drť" vo výške cca 10cm a zavalcovaná.Ale podľa môjho laického rozumu tým,že sa tam nedala nejaká železná výstuž, a nenechalo sa to vytvrdnúť ,tak sa v tej smolová drti záťažou ťažkých vozidiel znovu začali robiť priehlbiny,takže každé auto prejazdom urobí vlnovkový prejazd a tým niektoré nákladné autá robia znovu taký lomoz ako predtým.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania