Blokovanie áut

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Jaroslav Fekiač 24. februára 2015

Dobrý deň,
chcel by som nahlásiť tento podnet na ulici, gen. Goliána v Trnave.
Viem, že je málo parkovacích miest na tejto ulici, ale aby pán zašiel o ulicu vedľa radšej takto zablokuje autá a horko ťažko je odtiaľ výjsť na tomto veľkom aute, ani raz som nevidel mestských policajtov ani papuču, aby takto niekto zavadzal a nič sa nedialo. Takisto aj rozhľad do križovatky je hrozný, autá sú tam naukladané najviac ako sa dá a keď príde auto do križovatky ani ho nevidieť. Takisto autá odparkované na chodníku aj 4 za sebou a nič sa nedeje. Poprosil by som hlavne vyriešiť státie veľkej dodávky v ceste, ktorú sa ťažko dá obísť a ostatné autá nechceme doškriabať kvôli tomuto pánovi.

25. február 2015

štefan

zavolaj mestskú políciu alebo mu zazvoň keď ti to vadí.
25. február 2015

Jaroslav Fekiač

asi by som to tu nepísal, keby som to neskúšal :)
26. február 2015

begus

mestská polícia a neprišla dať pokutu? to sa mi ani veriť nechce! asi to k vám mali ďaleko, alebo bolo zlé počasie...?
02. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská polícia v Trnave na základe Vášho podnetu zintenzívni hliadkovú činnosť v predmetnej lokalite. V prípade, keď je výjazd z parkoviska blokovaný nevhodne stojacim vozidlom, je možné v akúkoľvek dennú i nočnú hodinu požiadať o riešenie situácie na stálej službe MsP Trnava, tel. číslo 159.
Je nutné uviesť, že hliadky mestskej polície v takýchto prípadoch pri riešení priestupku prihliadajú na všeobecný nedostatok parkovacích miest v obytných zónach a forma riešenia priestupku je závislá aj od toho, ako konkrétne stojace vozidlo obmedzuje výjazd iných vozidiel.

Mestská polícia v Trnave

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania