Odrezaná značka vinník

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Peter 25. februára 2015

Na Štefana Moyzesa niekto urezal značku, zo zeme zostala trčať trubka, nijakým spôsobom označená, chránená. Je ohrozeným pre autá, pre ľudí, pre deti.
Bola privolaná hliadka MP, tá prišla po hodine chvíľu postávala a pozerali sa a potom odišli. Bez nápravy, bez riešenia.
Značka je hneď pri rozostavanej stavbe, už v minulosti bola odstránená, nakoľko je tam vjazd techniky pre stavbu.
Podľa informácií MP oni stým nič nemôžu, že ako zistia kto to bol. No keď budú stáť a pozerať na značku, tak tá im sama nepovie kto ju odrezal, bolo sa treba opýtať, zistiť, označiť trčiacu trubku, proste niečo spraviť okrem toho, že tam postávajú. Znova sa raz úkázalo, že Mestská Polícia v Trnave, slúži len a a len na vyberanie pokút. Keby si niekto v noci zničil auto, alebo sa nejaký chodec zranil na trčiacej trubke, až potom by sa začal hľadať vinník?
Vyjadrenie samosprávy prosím, nie len k riešeniu značky, ale aj k postupu MP.

26. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská polícia v Trnave bezodkladne vykonala úkony smerujúce k náprave. Poškodenie predmetného dopravného značenia hliadka MsP Trnava zdokumentovala 24. 2. 2015 o 17.30 h. Informácia o poškodení (spolu s fotodokumentáciou) bola zaslaná vedúcemu Odboru dopravy a komunálnych služieb Mestského úradu v Trnave dňa 25. 2. 2015.

Mestská polícia Trnava
26. február 2015

Peter

A k zisteniu zavinenia, čo vykonali? To že zostala v zemi trčať trubka bolo tiež v poriadku?
26. máj 2015

Matúš G

Vybavene
26. máj 2015

Juraj

Mňa by zaujímalo,ako,kto a kedy odstránil ten pôvodný kúsok rúry čo trčal von z chodníka,toto už je značka na inom mieste.Vtedy stačilo zobrať flexu a 20 sekúnd roboty,to nemajú policajti vedomosti z ktorého podniku by to chlapi keď pôjdu autom okolo mohli odrezať?To budú radšej fotiť,čumieť,zapisovať ale operatívne niečo vyriešiť = neschopnosť myslieť.Neverím žeby dokonca nemal niektorý z nich(na okrsku)aj vlastnú flexu,poviem náčelníkovi,zbehnem služobným vozom domom a je to,ešte by ho okoloidúci pochválili,že konečne robí niečo užitočné.
26. máj 2015

Matúš G

Juraj ako vidíš na fotke je tam nový chodník, ktorý bol súčasťou výstavby Zeleného átria, takže robotníci ktorý robili nový chodník.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania