Ulica Spartakovská-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Pavol 29. septembra 2022

Oceňujem, že v okolí ZŠ Spartakovská prebieha veľký projekt revitalizácie, avšak musím vyjadriť svoju nespokojnosť s priebehom stavebných prác, ktoré sú dosť chaotické. Najnovšie bol odstavený prístup ku škole z ulice Clementisova. Ide o najväčšiu trnavskú školu, týmto miestom denne prejde tisíce ľudí. Ku vchodu do školy tu viedli schody a chodník popri škôlke. Ani jedna z týchto možností už nieje.
Prečo sa najprv nedokončia schody a potom sa začne s opravou chodníka?
Prečo sa väčšina prác pred vstupom do školy nerobila cez prázdniny?
Práce v tejto časti začali druhý školský deň po prázdninách.
V okolí je navyše rozkopaných niekoľko ďalších chodníkov, toto miesto považujem za najkritickejšie - nieje ho možné jednoducho obísť.

29. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
30. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, posielame vyjadrenie realizátora projektu:
z dôvodu rekonštrukcie školského areálu na ZŠ Spartakovská, ktoré sme chceli stihnúť do začiatku školského roku, sa pristúpilo na vonkajšie plochy pred školou až neskôr. Každá rekonštrukcia v centre prináša isté obmedzenia. Schodisko sa rekonštruuje celé, čiže jeho použitie nie je možné. Avšak na chodníkoch sa vymieňa len asfaltový povrch, tam je pohyb umožnení s minimálnymi obmedzeniami. Zároveň jestvuje viacero prístupových ciest z iných strán školy, čo si maximálne vyžaduje pár metrov chôdze navyše. Ospravedlňujeme sa za tieto menšie nepríjemnosti, ale do 2 týždňov by práce v tejto zóne mali byť ukončené.

Mesto Trnava
16. október 2022

Daniela Sekáčová

Dobrý den a ako to je s plochou kde mali odparkovany asfaltovac a všetky stroje ? Zostal tam po nich neporiadok. Bolo by dobré to tam upratať, chodník medzi školou a školkou. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania