Obchvat

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Modranka 02. marca 2015

Neviem či je to v kompetencii mesta alebo kraja, ale aj tak to hodím sem.

Chcem poukázať na zdemolované zvodidlá na obchvate a zistiť či kompetentný budú stým aj niečo robiť, kedže tieto úseky zvodidiel už neplnia svoju funkciu.

foto 1: zdemolované zvodidlá pri pripájacom pruhu zo špačinskej
foto 2: zdemolované zvodidlá cca 0,5km od odbočky na Štrky

Ďalšia vec týkajúca sa obchvatu je že to tam vyzerá jak na smetisku, hlavne od zjazdu z R1 po odbočku na baumax. Je dosť pravdepodobné že všetky tie igelity a plasty môžu byť povyletované z kontajnerov smerujúcich na smetisko ASA.
Priložil som k tomu foto č.3 a 4 ale nie je to tam dostatočne vidieť, ale kto chodí po obchvate si ten bordel určite všimol.

A posledná vec, vďaka za opravu polovice cesty, kde sa vyfrézoval len stred (polka jednoho a polka druhého pruhu) a momentálne sú v neopravenej časti cesty krásne diery (kúsok za odbočkou na Baumax).

03. marec 2015

Tomas

Tie zvodidlá sú takto zničené od prvej zimy čo bol obchvat otvorený . Prečo si cestári nenárokovali náhradu škody z povinnej poistky toho kamionistu čo to tam oprel ? Nech neskúšajú povedať že sa nevie kto to bol , lebo 50m odtial stáli policajti a riešili inú nehodu .

Inak chcelo by to aj zaliat ten výtlk v strede vozovky hned za križovatkou s Bučianskou. Ten asfalt má 2 roky a už sa začína rozpadať / praskať na viacerých miestach.
20. marec 2015

stefan

Nie ze je dost pravdepodobne, ale ten bordel JE povyletovany z kontajnerov, bol som toho 2x svedkom a raz mi skoro pristalo plne vrece plastoveho odpadu na kapote... aj som ohladom toho pisal mestu, kedze je akcionárom skládky asa, ale nedockal som sa odpovede... aspon je vidiet, ako ich to trapi
20. marec 2015

stefan

Nie ze je dost pravdepodobne, ale ten bordel JE povyletovany z kontajnerov, bol som toho 2x svedkom a raz mi skoro pristalo plne vrece plastoveho odpadu na kapote... aj som ohladom toho pisal mestu, kedze je akcionárom skládky asa, ale nedockal som sa odpovede... aspon je vidiet, ako ich to trapi
15. apríl 2015

Adam

Pripajam sa, je to tam doslova odpudzujuce a nechutne. Zaroven aj nebezpecne, uz som sa tam zopar krat stretol s poletujúcimi smetami. To naozaj mesto nema zaujem poriesit ten otrasny bordel?
24. apríl 2015

Karol Zima

pridal by som k tomu obchvatu doplnenie otázok, kto má na starosti údržbu zelene a kosenie na svahoch, je to jedno rumovisko. Odpadky z náletu a neopravené zvodidlá po dopravných nehodách taktiež. Je to najnovšia časť obchvatu ale je za 2-3roky užívania horšia ako R1. Prečo sa tam nekosí , a neopravuje poškodené zvodidlá, nečistia zanesené krajnice od štrku a zeminy po zime ?
24. apríl 2015

stefan

vcera niekto upratal cast obchvatu od bucianskej po vypadovku na CR, neviem ci je upratana aj cast popri Peugeote, ale konecne to tam vyzera ako v civilizovanej krajine.
skody na zvodidlách by mali byt preplacane poistovnou vinnika nehody, ale ssc si pravdepodobne tieto peniaze ulieva na vsetko ine, len nie na zachovanie bezpecnosti, kedze zvodidla su povalane a cesty ako emental...
03. máj 2015

Matúš G

Obchvat je uprataný až po Modranku.
28. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vyriešenie tohto podnetu nie je v kompetencii Mesta Trnavy.
Je potrebné obrátiť sa na Slovenskú správu ciest Bratislava.

ÚKaM
28. máj 2015

Karol Zima

Ak aj nie je mesto -starosta správcom obchvatu, nemalo by byť v záujme alebo skôr povinnosť v rámci výkonu činnosti mestadať do poriadku u SSC, prečo by ste to ako Mesto nemohli riešiť Vy ako naši zástupcovia ? A prečo nás odkazujete že si to máme riešiť po svojej občianskej linke so správou ciest ?


Návrhy, podnety, sťažnosti a iné podania môžu občania adresovať na:
Slovenskú správu ciest,
Miletičova 19,
P.O.BOX 19
826 19 Bratislava

príp. priniesť osobne do podateľne v úradných hodinách od 7,00 do 15,00.


Sťažnosti a petície podané podľa platných zákonov prešetruje a vybavuje centrálne oddelenie vnútornej kontroly SSC Bratislava.
V prípade doručenia podania na niektorú z organizačných zložiek SSC t.j. Investičnú výstavbu a správu ciest v Bratislave, B. Bystrici, Žiline a Košiciach sú tieto zaslané na vybavenie referátu vnútornej kontroly.
06. február 2018

Igor Štefunko

Trnavský obchvat

Dobrý deň
chcem upozorniť na odpadky, ktoré lemujú trnavský obchvat. Na poškodené zvodidlá na viacerých miestach. Nedalo sa poslať lepšie fotky, pretože som fotil počas jazdy.
01. marec 2018

Peter Crouch

Bordel na obchvate

Neskutocny bordel po oboch stranach obchvatu po celej dlzke. Pochybujem, ze to za jazdy ludia vyhadzuju, myslim, ze to pada zo smetiarskych aut. Pamatam, ze nejaky cas dozadu to bolo vycistene, ale behom par mesiacov to bolo v povodnom stave. Prosim zodpovednych o vycistenie a vykonanie opatreni aby sa tomuto v buducnosti zabranilo. Cestujem obchvatom kazdy den a je mi z tejto ignorantskej lahostajnosti do placu ...
02. marec 2018

Peter Crouch

Nerozumiem tomu preco nas mesto odkazuje na SSC. Je to len nezaujem. Porozhadzovane smeti su jednoznacne popadane z aut FCC, firma, ktora ma zmluvu podpisanu s mestom !

ÚKaM budicek - Vas postoj je neakceptovatelny, zjavne ste zaspali dobu.
02. marec 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol zaslaný Slovenskej správe ciest aj opätovne mestu Trnava.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
02. január 2021

Majo

Zvodidla su opravene, a ziadne zdemolovane tam uz niesu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania