Ulica Ľudmily Podjavorinskej-neporiadok a odpadky-neodpratané lístie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Tibor 14. novembra 2022

Cyklochodnik na Spartakovskej, kde je jeden list na 10 metrov sa čistí, ale o ulicu ďalej na Podjavorinskej sa nečisti od leta. A ktovie, či mesto platí Stefe za čistenie....

14. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Mestské služby Trnava

Mestské služby Trnava
16. november 2022

Zdenko

práve mi samospráva odpísala na moj podnet k čistote na Podjavke,že čistia pravidelne.Ale je to klamstvo.Keby to bolo pravidelne,nevznikne tento podnet od iného obyvatela .Tak prosím,nezavádzajte verejnosť.
16. november 2022

TOP

Sledujem stranku mestskych sluzieb a niekolko krat tam boli fotky ako cistia Podjavorinsku, naposledy vcera tak neviem kto zavadza. Ale je mi jasne ze ty tu budes nadavat na vsetko.
16. november 2022

Zdenko

dnes 16.11.2022
16. november 2022

Zdenko

to nám to fest napadalo od včera,však ?
16. november 2022

TOP

Však to je nejaká opustená ulička kde chodíš možno tak ty a ďalších pár ľudí. to fakt tam ma chodiť niekto pravidelne lebo máš fóbiu z listov? Nonsense
17. november 2022

Zdenko

Na tej , ,opustenej uličke,,bolo minulý rok spustené pilotné rezidenčne parkovanie v Trnave.Je to ulica B.S.Timravy,hned vedľa hotela.Vo dne ,v noci tadiaľ chodí pokutové autíčko z radnice,čo trestá za zločiny parkovania bez lístka.Dokonca tam chlapi v uniforme z radnice majú prestavku,lebo tam po večeroch majú odstavené auto a kamerami. A k tým fóbiam.Pozeral som Tvoj profil tu na Odkaze pre starostu.Cez 300 komentarov,a ani jeden podnet na riešenie.Som presvedčený,že si platený z radnice,aby si podnety,ktoré nejdú so straníckou politikou plešouna bicyklistu znevažoval.Nepíšeš nikdy nič k veci.Len znevažujes podnety od občanov.
17. november 2022

Zdenko

tu máš Bročkov totem.Tá istá ulica,to iste miesto ,len fotka je spred roka ,z 25.11.2021.Vtedy tiez kašlali na to...
17. november 2022

TOP

Vau asi to poznáš keď ta niekto platí ze? Zatiaľ mi nič neprišlo poradíš mi?
18. november 2022

Peto

Zdenko, ak máš Facebook, pozri si mestské služby Trnava. Dávajú denne fotoreport svojej dennej činnosti. predvčerom boli na podjavke. Tým ale netvrdím, že prešli každý kut.
https://www.facebook.com/mestskesluzbytrnava
18. november 2022

Zdenko

Ďakujem Sulo.Super informácia,táto stránka.Nevedel som o nej.Fakt vidim že boli na Podjavke podľa tej fotky.To je chodník smerom k Bille na ulici Ľ.Podjavorinskej..Bol som to aj fyzicky pozriet.Chodnik vyzerá byť naozaj čistý.Tie moje ponosy boli na ulicu B.S.Timravy,kde je veĺká garážova štvrť,a kde ked sa tie listy nevyzberajú tak garážnici čo tam denne jazdíme rozdrvia listy na drobné kúsky a potom stačí trochu dažďa a je z toho hnedá brečka ktorá tam ostáva až do jarných mesiacov.Striedavo stav huspeniny alebo tuhých prílepkov,podľa stavu počasia.
18. november 2022

Zdenko

to 5ulo.A ešte dovetok.Je fajn a dokonnca aj poučné čítať príspevok k veci,ktorý napísal niekto ,komu ide o dobrú vec / vidím Tvoj počet nahlásených podnetov/ Lebo kecy od prispievateľov čo si sem chodia riešit mindráky,alebo velebiť svojho,, pánička,, Trnave nepomôźu.
18. november 2022

Tibor

Podľa informácií na stránke mesta má Stefe čistiť každý štvrtok cesty a chodníky na Podjavorinskej, tak neviem, prečo stále hovoríte o Mestských službách....
Fotky z 18.11.
18. november 2022

Tibor

18.11.
18. november 2022

Tibor

18.11.
19. november 2022

Zdenko

keď si dá ktokoľvek na ODKAZe PRE STAROSTU do filtra ulíc ulicu Ludmily Podjavorinskej ,tak to nám to vyskočí jeden podnet za druhým a všetko s tým istým menovateĺom ,listy,neporiadok atď. to už vyzerá že tu buď žije veľa obyvateľov s ,,fóbiou na listy,, alebo že mesto na túto časť Trnavy kašle...
20. november 2022

Zdenko

fotky z 20.11.2022 ulica B.S.Timravy a stojisko na smeti ulica Ľ.Podjavorinskej
22. november 2022

TOP

Tu dávali mestské služby Podjavorinsku v októbri ako čistia ulice. Keď dorobia ďalšie ulice tak sa vrátia aj na 2 kolo Podjavorinskej.
24. november 2022

Zdenko

nóo,nato,že nie si platený z radnice,ako píšeš, máš veľmi dobré informácie ,že sa vrátia aj na druhé kolo Podjavorinskej...Doteraz prišli vždy len na priame bedákanie nás obyvateľov tejto štvrte tu na ,, Odkaze pre starostu,, Pozri sa na to v histórii podnetov,VŽDY sme sa museli ozvať že aj tu žijú platitelia daní mestu
24. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
sídlisko Ľ. Podjavorinskej bolo vyčistené komplet 24. 11. 2022.
Kto? Mestské služby Trnava

Mestské služby mesta Trnava
24. november 2022

Zdenko

fakt vyzametané
24. november 2022

Peto

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený
25. november 2022

TOP

Zdenko kto kontretne ma ma platit? Napis mena ja pojdem dneska na policiu a mozme sa tam stretnut a vysvetlit si to osobne ok? Tvoje prispevky mam ulozene. Pokial to nevies teda dokazat uvidme co povies.
25. november 2022

Zdenko

Moje príspevky sú uložené,špecialne Markíza si pýtala zvolenie na ich použitie keď som ju kontaktoval k inej problematike čo nás na Podjavke trápi.Stojím si za každým písmenkom čo som napísal.A Tvoja reakcia,štýl Tvojich reakcíi ma utvrdili,že už viem kto si.Ja sa za svoje meno nehambím.Ale Tvoja nafúkanosť ku ktorej si sa dopracoval za posledne 2 volebne obdobia,Tvoja arogantnosť a nadradenosť,čo vyjadruješ aj cez Tvoj nick ma presvedčili,že sa voláš Peter B.
25. november 2022

TOP

Ty musis mat strasnu paranoju vsade vidis Brocku. Nie nie som Brocka. Obvinujes ma tu ze ma niekto plati potom ze som Brocka. Co tak navstivit odbornu pomoc? Nemas to v hlave v poriadku.
25. november 2022

Zdenko

v ODKAZE PRE STAROSTU,je celkom pochopitelné,že je to Peter B.koho meno spomínam v meste Trnava.Má funkciu a plat ( na ktorý sa mu aj ja skladám ),aby bol spomínaný.Každopádne opäť si nesklamal.Nič konkrétne si nenapísal,len odpaly a útoky.Takto si reagoval na všetky petície občanov.My to vieme.A k tomu vyšetreniu,pozri si čo si mi tu popísal: Fóbia z listov,Nemáš to v hlave v poriadku . Keď prichádzajú argumenty tak zapneš osočovanie.Keď som Ťa prvé dve volebné obdobia volil,nevedel som o tejto Tvojej ,,povahovej črte,, Ale už viem a rovnakú chybu nezopakujem.Prajem Ti to,čo si zaslúžiš Peter.
25. november 2022

TOP

No mna si teda nevolil urcite kedze nikde nekandidujem :D a inac uz je po volbach...Musis mat tazky zivot ked ta fakt taketo veci trapia ako je Brockov plat. Unas maju najvyssi manazeri 2 krat vacsi a nezavidim im ho. Aj moja cela rodina tu odvadza desiatky rokov dane a neplaceme. Mesacne odvedieme tolko ze mu ten plat zaplatime tak mozes byt v klude.
25. november 2022

Zdenko

Mňa nezaujímajú Vaši manažéri lebo ich neplatím.
Mňa zaujíma ten koho platím.A ver mi ,veľmi ma zaujíma za čo ho platím.Čo dostávam za moje dane,ktoré keď zvyšoval na najvyššie na Slovensku,sľuboval,čo všetko za ne dostaneme,akú vyššiu kvalitu bývania v meste.Tak ju chcem.Parkovanie .Nula bodov.Podjavku pokašlal fest.Čistota miesta kde žijem,za poriadok okolo nehnuteľnosti za ktoré platím dane ?Len po nárekoch tu na tejto stránke. sa po veľa rokoch upratalo.Takže kľud.
Ale nesklamal si,opäť osočovanie.
Čo už s Tebou.
25. november 2022

TOP

Ja som spokojny. Moje deti maju nove ihriska, nove sportove arealy kde chodia do skoly. Ja parkujem za 1e rocne a konecne tu ubudli auta co tu nemaju co robit. Vyuzivam cesty, chodniky aj cyklochodniky. Ked si spocitam kolko dam mestu rocne tak je to uplne nic oproti tomu co som dostal takze asi tak.
25. november 2022

Zdenko

Na Podjavke nie je jedine nove,ale ani stare ihrisko pre deti.Na Podjavke nie je jedina lavička pre mamičky s detmi alebo starých ľudi.Parkujem vo svojej garaži,kde som až donedávna presviedčal mestku políciu,že nie som zločinec,že parkujem pred svojou garážou,kde nikomu nezavadziam a istotne im pokutu nezaplatím .Dokonca som kúpil ešte jednu garáž pre návštevy,aby som nemusel platiť 62 eur parkovné za vikend pre rodinu co nas pride pozrieť z iného okresu a popritom je celé sídlisko poloprázdne.Neviem prečo,ale stále si myslím,že parkoviska,ktoré tu na Podjavke vystavali za minulého režimu majú slúžiť nám,občanom Slovenska a nie je normálne že sú poloprázdne,lebo jeden tvrdohlavý pán,ktorého aj ja platím ,má názor,že je lepšie mať tie miesta prázdne ,pokiaľ mu nedajú 62 eur za jeden víkend.
25. november 2022

TOP

Knam tiez chodia navstevy a este som neminul ani to co nam dalo mesto. Pri kazdej zone R je aj B kde cez vikend mozu parkovat zadarmo. Keby som tu mal garaz tak urcite neparkujem prednou to nema ani logiku. Garazovane auto vydzri dlhsie ako to co je vonku. Predtym ste to tam mali narvane autami a ludia sa tam stale stazovali.
25. november 2022

Zdenko

Keď máš garáž,a dovezieš nákup že ho ideš len vyniesť hore a následne pojdeš ešte preč, to ma logiku.Keď prídem poobede z roboty ,že sa zberáme na chalupu tak mi pripadá šialené dávať auto do garáže na pol hodinu.Takže je logické nechať auto pred vlastnou garážou na tú chvilu.A tých 48 hodín pre návštevy za rok ,to je jeden víkend.Takže poviem mojim rodičom že ma môžu príst pozriet jeden vikend v roku zadara a potom už za 62 eur .Aleboo nech idú parkovať do B čka lebo tieto prázdne parkoviska čo tu máme sú v pohotovosti,keby prišli mimozemšťania.Inak musia byt prázdne.No tak to je už len logika.
25. november 2022

TOP

Ty ako rezident mozes za 1e parkovat po celej Podjavorinskej takze si zastavis pred vchodom a vylozis si nakup. Ty len hladas sam problem nic ine. Becko pri Podjavorinskej je pri ruzaku a je to pesi asi minutu to je fakt velky problem? Alebo maju dat vikendy zadarmo pre vsetkych aby vam tam parkovala cela CA? Ja som za kludne sa cela Podjavorinska podpiste podto ze nech vam mesto toto na par mesiacov povoli a som zvedavy ako rychlo to budete chciet zrusit. Co som cital buduci rok ma aj uvas prebehnut planovanie na revitalizaciu takze kedze je tam dost volnych miest po regulacii, mozu vam ich premenit na ine vyuzitie.
25. november 2022

Zdenko

Jasne,treba zrusit parkovacie miesta.Ved prečo by tu mali byt.Trnava nema vobec problem s parkovanim.Ked len namatkovo pospominam ,kde vsade si zrusil parkovacie miesta,Zarnova ulica,Študentska ulica .Len tak dalej. Cela CA tu parkovat nebude,lebo ma cez vikend zadarmo.
A parkovat za 1 euro nemožem ,lebo zaň parkuje auto moja manželka.Mne pripadalo scestné vlastnit garaž a platit 99 eur. Posielam fotku prázdnej Podjavky večer.keď čakáte mimozemšťanov.
25. november 2022

TOP

Co som ja zrušil? Ty si fakt pacient
25. november 2022

Zdenko

Peter.My sme boli ako zastupcovia Podjavky na mestskom zastupiteĺstve,ked ste zaviedli pilotne parkovanie.Ani si sa neunúval ísť von.Poslal si poslanca akože za našu štvrť ,ktorý na naše ponosy a dokonca návrhy aby ste pokusne zrušili víkendové parkovanie tvrdohlavo opakoval,stále dokola,že nemáte dáta.Že to chce čas.Źe to do konca roka potrebujete vyhodnotit.To bolo do konca roka 2021Potom sme dotiahli Markízu,Reflex.Opäť si hrdina nevyliezol pred kameru,a poslal hovorkinu mesta odrecitovat naučené frázy.JUDr.Ranuša dal do telky príslub,že sa to prehodnotí, a keď sa ukáže,že sú fakt parkoviská poloprazdne,tak to mesto dá na večer a víkend zadarmo.Parkoviská sú fakt poloprázdne ,a Ty tu zadreš že prehodnotíte účel ich využitia.Asi pôjdem fakt na to vyšetrenie,kam ma posielaš.Lebo niekto tu buď brutálne zavádza,alebo som naozaj na hlavu.Naštastie som trpezlivý.Ako som Ti napísal vyššie Markíza nás oslovila ohľadne tej relácie spred roka a chce natočit ako mesto dostálo svojmu sľubu.Takže,keď si mi pisal že to máš odložené,tak aj redaktor z Reflexu mi potvrdil,že majú tieto príspevky odložene.Priebežne im ich posielam ,aby videli ako sa mesto stará o túto ,,pilotnú štvrť,,
25. november 2022

TOP

Zajtra prídem kľudne za tebou napíš mi adresu a zazvonim ti ráno. A poprosím aj dôkazy kto ma platí z radnice ok?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania