Starohájska ulica-zvislá značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Ľubomír Škumát 24. januára 2023

Na prípojke z Družby na estakádu je hlavne vo vegetačnom období zvýšené riziko stretu chodcov, detí, prípadne cyklistov s cyklistami idúcimi od polikliniky, nakoľko vo výhľade bránia 2 zelené zásteny. Doporučujem tam inštalovať dopravnú značku.

24. január 2023

Lubo

Prednost na vstupoch tam maju chodci, preto je potrebny aj cyklo spomalovac - foto, zdroj: Cyklokoalicia. Na T. Vansovej pri potravinach je zasa “zabradlie” na obidenie.
30. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
14. máj 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
23. máj 2023

Ľubomír Škumát

V súčasnosti je pred vstupom na cyklochodník takáto viditeľnosť.
12. júl 2023

Zuzana

Starohájska ulica-cyklotrasa-neoznačená

Na nadchode Družba sa veľmi nebezpečne križuje cyklotrasa a chodník. Vďaka tým popínavým rastlinám do posledného momentu nie je možné vidieť, či sa práve z cyklotrasy nerúti bicykel alebo elektrická kolobežka. Bolo by vhodné tam doplniť zrkadlo, spomalovač alebo odstrániť tie rastliny.
02. október 2023

Maroš Poláš

Starohájska ulica-zvislá značka-chýbajúca

Dobrý deň, chcel by som nahlásiť horšiu viditeľnosť pri odbáčaní z mostu od VÚC na hlavnú lávku. Križuje sa tam aj cyklochodník a nie je tam dobre vidieť do strán. Nešli by tam osadiť napr. zrkadlá ako na cestách? Ďakujem
09. október 2023

Matúš

V prvom rade tam zavadzaju tie popinave rastliny... Zasahuju do cesticky pre cyklistov takym sposobom ze cely jazdny pruh (v smere na Druzbu) sa neda v niektorych usekoch pouzit a tak vznika kolizna situacia s oproti iducimi cyklistami/ chodcami ktori sa pohybuju v blizkosti cesticky opre cyklistov a radi chodia po "cervenom koberci"
12. apríl 2024

Trnavcanka Si

Starohájska ulica-dopravné zrkadlo-chýbajúce

Treba riešiť vstup na cyklochodnik z lávky smerom od ihriska za VUC, nakoľko spoza zarastenej zásteny vôbec nie je vidieť cyklista a pravidelne tu dochádza ku kolíziam chodcov s cyklistami. odhliadnuc od toho,že ten cyklochodnik mal z viacerých dôvodov byť na druhej strane, možno je na zváženie aspoň osadenie zrkadla tak,aby sa chodci mohli presvedčiť, či ich niekto zprava nezramuje.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania