Modranka - priechod pre chodcov Seredská/Dialničná

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
CtihodnyObcan 24. marca 2015

Po Seredskej a Dialnicnej premava denne X nakladnych ako aj osobnych vozidiel. Obe cesty su vytazene na maximum ak uz nie pretazene. Na jednej z NAJnebezpecnejsich krizovatiek v Modranke chyba prechod pre chodcov.
Tu uz nestaci LEN obnovit nater "zebry" na ceste,ktorej pozostatky este kde tu existuju, tu je nutne aj signalizacne oznacit prechod ako je to napr. na Sladovnickej v Trnave.
Alebo sa musi stat az nejaka tragedia aby sa tu nieco viac ako kilo farby na "zebru" minulo ????
Pozadujem osadit aj dopravne znacky - najepsie reflexne tak z Dialnicnej ako aj zo Seredskej,ze tam je prechod pre chodcov.
Kludne sa mozu zobrat dopravne znacky z ulice Jarnej,kde na useku 250 metrov su namalovane 3 prechody a dokonca 2 z nich su z oboch stran oznacene znackami.

25. marec 2015

Lepšia Modranka

križovatku by bolo dobré riešiť komplexne - vrátanie doplnenia vodorovného značenia, upokojovacích prvkov, riešenia bezpečného prechodu chodcov...viz podobný podnet
https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/15708/modranka-ciary-na-ceste-seredska-ulica?done=updated
01. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obnovu vodorovného dopravného značenia v križovatke zabezpečíme v priebehu apríla 2015 s prihliadnutím na vhodné poveternostné podmienky. Dodávateľa prác sme požiadali o možnosť obnovy a doplnenia DZ v súlade s normou a vyhláškou.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
10. júl 2015

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania