Ulica Nerudova-Mestský mobiliár-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
B.G. 26. marca 2023

Psie výbehy na Linčianskej.
Dvor 4 v rámci revitalizácie Linčianskej (predtým 3), projektanti ho popisovali ako dvor Nerudova 1 až 15. Podľa zverejnenej AŠ na strane č.70 bolo určené, kde budú aj psie výbehy. Na základe odpovede zo dňa 21.3.2023, na požiadavky VMČ č.5 zo 16.2.2023, že „Venčoviská zatiaľ neboli zvlášť prerokovávané. Žiadame p. Kebysa, aby deklaroval podpismi občanov opodstatnenosť nesúhlasu (Nesúhlas obyvateľov vnútrobloku č. 4 na Golianovej ulici s ohradenými plochami na venčenie psov.) s vybudovaním ohradených plôch venčovísk, aby bola táto pripomienka prehodnotená“ mám teda otázku dokedy sa bude projekt revitalizácie môcť ešte priebežne meniť. A tiež ako je to skoordinované s ďalším prezentovaným projektom Výbeh pre psy na Linčianskej na plánuj mesto.

27. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
30. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
projekt je momentálne vo finálnej fáze spracovania projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie s podrobnosťou realizačného projektu. Z tohto dôvodu by už nemalo prísť k žiadnym výrazným zmenám projektu. K zmenám v projekte môže prísť ale už len minimálnym. Výbehy, ktoré sú plánované v rámci revitalizácie sú skoordinované s výbehmi prezentovanými na stránke plánuj mesto – Výbeh pre psy na Linčianskej.
Kto? odbor investičnej výstavby

Mesto Trnava
01. máj 2023

B.G.

Centrálne číslo zmluvy: 385/2023, dodatok č.3 zverejnený 19.04.2023
PREAMBULA:
Počas stretnutia k rozpracovanosti projektu pre stavebné povolenie s podrobnosťou realizačného projektu bola znesená požiadavka na Zhotoviteľa a to riešiť priechody pre chodcov ako vyvýšené. Na základe požiadavky Objednávateľa, vznikli Zhotoviteľovi práce navyše, ktoré boli vyčíslené na 5 300 eur bez DPH. Posun termínu odovzdania diela má súvis so vzniknutou požiadavkou a zároveň s ďalšími zmenami v návrhu, ktoré vyplynuli počas pracovných stretnutí (výmena a úprava herných prvkov, zmeny umiestnenia psích výbehov a ďalšie.)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania