Parkovanie a olej na chodniku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

kazdodenne parkovanie na chodniku

15. apríl 2013

ali

a to netreba sem písať. hned ako je tá situácia, treba zavolať meských policajto - 159 - a nahlásiť parkovanie na chodníku a prídu to v danej chvíli vyriešiť
15. apríl 2013

cico

@ pre Ali: mestsky policajti chodia okolo bez povsimnutia.
15. apríl 2013

Anonym

ked je tam olej tak mozno je to vrak
16. apríl 2013

neuvedene

Nie vrak to nie je. Maitel vozidla ma vlastne "vyhradene" miesto na statie.
Auto je len cca 2 metre od detskeho ihriska na ktorom si tiuez uz zvykli parkovat pohodlny obcania.
Okolie je v katastrofalnom stave. Mesto sa o tuto cast nezaujima.
Majitelia bytoviek uz zvatzaju tazke kamene aby si ochranili cast zelene, ktora este zostala. Meste uz vyzivali viaceri obcania o upravu a osadnie znacenia alebo zabran. Ale tie tak isto nepomahaju.
23. apríl 2013

no name

majitel auta stale parkuje po chodnikoch na ulici Nerudova TT885EO audi A6 kombi, kazdy den necha pod sebou skvrnu oleja cim znecistuje komunikaciu urcenu pre chodcov.
24. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Pripájam stanovisko Mestskej polície v Trnave:
Hliadky MsP vykonávajú v uvedenej lokalite námatkové kontroly a zameriavajú sa na kontrolu parkovania vozidiel na chodníku, ako aj na verejnej zeleni. Denne riešime priestupky na uvedenej ulici Nerudova. Uvedený podnet, ktorý sme obdržali nebolo možné doriešiť, lebo z fotografie nie je možné zistiť, či uvedený olej z uvedeného vozidla pochádza. Hliadky aj naďalej budú vykonávať na uvedenej ulici námatkové kontroly. Uvedené vozidlo bolo hliadkou zistené a majiteľ bol riešený. V prípade opakovaného porušovania predpisov bude opakovane riešený. Taktiež by bolo potrebné, aby občania pri zistení priestupkov tieto ihneď nahlásili na t. č. 159, aby hliadka ihneď priestupok zadokumentovala a riešila.

Gmitterová
24. apríl 2013

Odkazprestarostu.sk

Keďže zo strany samosprávy je vyvíjané maximálne úsilie predmetnú situáciu priebežne riešiť, bude podnet označený ako "vyriešený". Žiaľ sú situácie pri ktorých sa podnet (v tomto prípade nesprávne parkovanie) neustále na jednom mieste opakujú. Aj keď situácia s parkovaním v Trnave nie je práve ružová, parkovanie tohto typu ňou rozhodne nemožno ospravedlňovať.
02. máj 2013

neuvedene

parkovanie ako take dokazu ludia tolerovat, hlavne vo vecernych hodinach.
Ale nechapem, preco niekto stoji, cely den, alebo vikend na destskom ihrisku, alebo chodniku. V tomto pripade horsie, ze pod autom sa tvori olejova skvrna.
cize nejedna sa len o parkovanie ale zencitovanie komunikacie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania