Ulica Juraja Slottu-vodorovná značka-zle viditeľná

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Asi pred mesiacom, v pripravovanej zone R6 - cast Slottu - prebehlo znacenie aj tychto 2 priechodov (2 foto) a parkovacich miest (1 foto). Nech sa paci, tu je vysledok. Posudte sami. Jeden priechod je uplne novy, na obnovu dalsieho, existujuceho, sa cakalo asi 4 roky, aj ked sa opakovane ziadalo a pripominalo cez iny odkaz. S rovnakou kvalitou je vykonane aj znacenie novych parkovacich miest. Preco obyvatelom na sidlisku bola odvedena takato nekvalitna sluzba ? Preco na V. Clementisa - pre tranzit - je pouzity plastovy nater, ktory udajne vydrzi 3-5 rokov (cena nie je ani 2-nasobna) ale v v husto obyvanom sidlisku ako keby bola pouzita lajnovacka z ihriska ?

21. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na Odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
10. jún 2023

Lubo

Presli 3 mesiace a znacenie priechodov je uz takmer minulostoi. Budeme opat cakat dalsie 4 roky, ci uz ma mesto vytvoreny zoznam cyklickych, aspon kritickych, cinnosti pre oblast bezpecnosti ?
13. jún 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet bol čiastocne vyriešený. Opravujem, presli 2 mesiace. Snad o 2 mesiace nebude treba opat ;). Ale stav parkovacich pruhov je aktualne takyto - vid. obr.
23. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Priechody pre chodcov na ul. V. Clementisa boli obnovené dvojzložkovým plastom a priechody pre chodcov na ul. Slotu a Tekela jednozložkovou farbou. Na ul. V. Clementisa bola použitá trvácnejšia a drahšia obnova z dôvodu vyšších intenzít premávky vozidiel. Nátery na priechodoch pre chodcov na ul. Slotu boli spoločnosťou s ktorou má mesto zmluvu na obnovu značenia opravené na základe reklamácie. Značenie na parkovacích miestach je kvalitné na kvalitných podkladoch, pokiaľ podklad nie je kvalitný, tak sa značenie skôr opotrebuje.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania