Ulica Juraja Slottu-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Matej 05. mája 2023

Juraja Slottu 21-22-23
Opakovane po robote nemam kde zaparkovat, ci uz rano po nocnych alebo vecer.
Miesto kde sa bezne tolerovali auta pri vymenicke (4ks sa tam vojdu) je uz riesene MsP. Najprv varovny letacik minuly tyden a dnes nalepocka uz. Tak ja sa pytam, ked dojdem po 12h sluzbe z BA ledva vidim na svet mam ako rezident stravit, ako napr. tento pondelok co bol sviatok, rano hladanim volneho boxu a skoncit kilometrr od baraku aby bol nekdo spokojny???
Miesto kde sme pozdlzne mohli parkovat na ceste vedla ihriska (oproti park. boxom, tam kde nam vtacikovia vzdy do rana tak osrali auta ze by to malo byt trestne) je tiez zakazane, takze to co bolo este v casoch mimo zonovania pocas sviatkov vikendov a vecerov plne, teraz ste to este skresali.
A ja za to zacinam dostavat nalepocky...

05. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nie je možné súhlasiť s tvrdením, že v celej lokalite, kde sa nachádza aj ulica J. Slottu nie je možné nájsť voľné parkovacie miesto a preto je nutné parkovať na miestach kde je to zakázané. Čo sa týka označovania parkovacích miest, mesto sa snaží v každej lokalite maximalizovať ich počty na spevnených plochách tak, aby boli dodržané príslušné normy. V prípade porušenia pravidiel cestnej premávky mestská polícia koná v zmysle príslušných právnych predpisov.
Kto? Mestská polícia Trnava

Mestská polícia Trnava
05. máj 2023

kolombo

Nerozumiem..pri kúpalisku je stále voľné..Prejsť 200-300 metrov je asi problém..
05. máj 2023

Lubo

Argumentuje sa tu normou. Splnaju aktualne vyznacene parkovacie miesta s kolmym parkovanim normu na Slottu, ak nemaju k dispozicii pre vyjazd aspon 6m ?
05. máj 2023

Lubo

kolombo, kupaliskom je mozne argumentovat uz len 2-3 tyzdne, kym nebude otvorene. Zaroven plati, ze pri kupalisku je zona B, cize po 18:00 volna pre kazdeho. Asi je len otazkou casu, ked tu zacnu optimalizovat parkovanie nerezidenti. Zaroven je to ale prilezitost na zamyslenie sa pre kompetentnych z mesta, motivovat, samozrejme pozitivne, sviatocnych vodicov z radov rezidentov, aby parkovali prave tych spominanych aj 300m od obydlia (napr. aj 2. auto za 1€ len v B-zone a pod.). A ti ci denne dochadzaciu do prace tu mali nakoniec slubovany parkovaci raj.
05. máj 2023

kolombo

Kúpalisko otvoria až v júni,ale večer a skoro ráno bude stále poloprázdne..
05. máj 2023

Ivan

kolombo kolombo kolombo...tak prid sa pozriet na onu zonu b pred kupaliskom cez vikendy a sviatky. toto parkovisko sa stalo odkladisko mimotrnavskych spztiek. ked sa otvori kupalisko, bude sa konat nejaky zapas na lokotke a parkovisko bude plne odkladacov...ja ako rezident nezaparkujem. kolombo kolombo kolombo. to ze to pan b. ktoreho meno sa nevyslovuje do.ebal to je fakt. ze si to nevedia priznat to uz je ich malost a sedlaxkost. howk
05. máj 2023

Matej

Odpoved pre samosprávu:
Zajtra o 7:30 pridem z prace, prosim cakajte ma na danom miesto a ukazeme si ako v danej lokalite sa da najst parkovacie miesto. Dovidenia zajtra
05. máj 2023

Lubo

kolombo, skoro rano ludia odchadzaju do prace, neskoro vecer uz su doma. Okolo 16:00-17:00 je kupanie v plnom prude, ked sa vracaju a nebudu mat kde zaparkovat.
05. máj 2023

Lubo

Dnes pribudla v inom podnete iformacia, ze bude obnovene pozdlzne parkpvanie.
14. máj 2023

Matej

Ulica Juraja Slottu-parkovanie-chýbajúce miesta

Dnes opatovne, po prichode domov pred 20:00 nie je kde zaparkovat. Znacky ako PT, ZA, PD, takze vyborne vymysleny system. Cakal som som v nastartovanom aute jak taky blbecek kym sa neuvolnilo miesto, po 36h v robote a cestou domov tu ja trávim cas cakanim kde zaparkujem ked ma doma decka cakaju. Sto chuti som mal zavolat na 159 a oznamit im ze auto nechavam zaparkovane na mieste na tom neurcenom. Nabuduce sa s tym nemienim trapit a odstavim to tam kde to doteraz roky nikomu nevadilo.
15. máj 2023

kolombo

Škôlka T.Tekela je koľko metrov od tvojho bydliska??Sto metrov??Tam je večer vždy voľné.Včera som išiel okolo po 20 hod.To ale neznamená,že mesto by nemalo začať vyznačovať niektoré miesta,kde sa podľa mňa dajú vytvoriť parkovacie miesta.Osobne pridám podnety.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania