Parkovacie miesta na Prednádraží

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Richi Kotásek 19. apríla 2015

Neustále riešený problém na mnohých sídliskách. Jediným riešením často krát býva plán na vybudovanie nových parkovacích miest. Aj to je riešenie, ale prečo zaberať zbytočne ďalšie a ďalšie trávnaté povrchy a zelene novými parkovacími miestami keď sa dajú upraviť tie existujúce?! Napríklad pred bytovým domom G. Dusíka 33 až 37 je problém s parkovaním už len z toho titulu, že mnohí nevedia kde majú presne zaparkovať aby sa tam pomestili všetky autá a tak potom vzniká problém s parkovaním aj keď by nemusel. Riešením by bolo vyznačiť parkovacie miesta vodorovnými čiarami. A to nielen pred týmto barákom ale aj všade tam kde sú neni a veľa by sa toho vyriešilo.

28. apríl 2015

Adrián Mních

Pripájam sa k Richiho názoru, keďže vyznačením parkovacích miest by autá parkovali s rovnomernými odstupmi a tým by zaparkovalo viac áut.
18. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
z dôvodu vyčerpania finančných prostriedkov v rozpočte mesta na riešenie vodorovného značenia už nie je možné tento rok projekt realizovať. Vyznačenie parkovacích miest na tomto povrchu je však krátkodobé, prioritou sú kompaktné povrchy. Podnet bude zaradený na riešenie do budúcoročného rozpočtu. Prosíme občanov o trpezlivosť s dlhším časovým horizontom realizácie.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
18. október 2016

Juraj

Odpoveď samosprávy na pripomienku občana PO VIACEJ AKO JEDEN A POL ROKU JE AROGANCIA MOCI A IGNORÁCIE POŽIADAVKOV OBČANA NA OSOBY,KTORÉ BERÛ PLATY ( A DOBRÉ ) Z JEHO DANÍ.VYHÁDZAŤ Z FUNKCIÍ,NEZABUDNIME V BUDÚCICH VOĽBÁCH KOHO TAM NEVOLIŤ,A KTO JE OBKLOPENÝ SVOJOU RODINOU A ZNÁMYMI VO FUNKCIÁCH !!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania