Modranka - priechod pre chodcov pri materskej škole Meduška

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
CtihodnyObcan 21. apríla 2015

Na Dedinskej ulici je materska skolka "Meduska ". Je tam oznacenie dopravnou znackou pozor deti,ale tu vsetci soferi ignoruju,v danom mieste chyba prechod pre chodcov,nakolko chodnik sa nachadza na druhej strane cesty. Je velmi nebezpecne ked deti idu na druhu stranu,nie je tam ziadne zabradlie, ktore by zabranilo aby dieta nevybehlo na cestu,dokonca ani v sprievode rodicov nemozu BEZPECNE prejst na chodnik.
Je tam aj zelezna tyc ako keby na znacku uz pripravena,ale znacka chyba. Tiez je nutne prechod vymysliet a vyznacit tak,aby nekoncil v jarku kedze oproti východu z materskej skoly nie je priamo cez cestu vstup na chodnik, tak poprosim doriesit to komplexne !!!

21. apríl 2015

Lepšia Modranka

tu by bolo dobré riešiť aj parkovanie ....problematické je to najmä ráno a popoludní keď si chodia rodičia pre deti...
21. apríl 2015

Modranka

to by bolo vhodne riesit s ,,planovanou,,? rekonstrukciou dedinskej ulice - dobre by bolo, keby sa pri rekonstrukcii zakryju tie zbytocne hlboke jarky a z druhej strany cesty by sa cesta mohla tiez rozsirit, kedze tam ostal iba nejaky navozeny kamen po vybudovani kanalizacie. tym padom by bola cesta dostatocne siroka a mohli by tam v pohode parkovat auta.
30. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
projekčne sa pripravuje komplexná rekonštrukcia ulice, pokiaľ si to VMČ za Modranku presadí zaradiť do rozpočtu mesta. Do doby rekonštrukcie nebude priechod vyznačený, pretože ten môže byť smerovaný len z chodníka na chodník a nie z chodníka do vjazdu na nehnuteľnosť. Z toho dôvodu tam pre informovanie vodičov bola osadená dopravná značka Pozor deti.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
22. máj 2015

gbk

...keď je Meduška taká lukratívna, mohla už od začiatku svojho pôsobenia na tejto adrese myslieť na to, koľko parkovacích miest vyťaží a patrične upraviť priestory, napr. aj od Sereďskej ulice. Alebo aj z Dedinskej; keď si môžu úpravu pozemku na parkovanie vybaviť aj iní (občania, aj podnikatelia), mohli na to myslieť aj panie podnikateľky z Medušky. Ale im samo neva, že ich klienti spôsobujú svojím arogantným správaním dopravný kolaps na polovici ulice.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania