Ulica A. Žarnova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Igor 23. júna 2023

Príslušníci PZ svoje vozidla pravidelne parkujú aj na tom mále verejných miest čo zostali napriek tomu, že majú na A. Žarnova vyhradených 28 boxov (v podstate celu jednu stranu ulice). Navyše ešte svoje vozidla niekedy parkujú tak bezohľadne, že nielen nestoja na svojich vyhradených miestach, ale aj blokujú ďalšie parkovacie miesto navyše (2 biele dodávky na foto sú vozidla PZ).
Ako prídu pacienti, návštevníci, nájomníci, dopravná obsluha a pod. k tomu že nemajú kde zaparkovať kvôli bezohľadnému parkovaniu príslušníkov PZ. Druhá časť problému je, prečo vôbec bolo umožnené rezervovanie parkovacích miest na náhradnom parkovisku pozdĺž parku SNP. Hlavne v takom rozsahu ako 7 miest nejaká právnická kancelária, 2 miesta PZ, aj keď už majú na Ulici A. Žarnova rezervovaných 28 miest?

23. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mesto Trnava
04. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vyhradené parkovacie miesta pre právnickú firmu a ďalšie súkromné spoločnosti boli vyhradené z dôvodu rekonštrukcie námestia SNP a tým zabráneniu vjazdu na ich pozemok. Po ukončení rekonštrukcie námestia budú tieto miesta prístupné verejnosti. Parkovacie miesta vyhradené pre PZ boli vyhradené aj v minulosti pred vybudovaným šikmých parkovacích miest. Neboli teda vyhradené žiadne nové miesta. Parkovacie miesta sú verejné a nie je možné zakázať ich využívanie PZ.

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania