Ulica Juraja Slottu-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Jjjjj 03. septembra 2023

Po dazdi velka mlaka pred vchodom plus znecistena cesta

05. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet z J. Slottu (znečistená cesta) posielame na vybavenie.
Kto? referát technických činností dopravy

Mesto Trnava
01. december 2023

Peter

Cesta nie je len znečistená, ale rozbitá s absentujúcou kanalizáciou. Preto sú tam nonstop kaluže a neporiadok zo zelene. Riešiť je potrebné primárne kanalizáciu a celý stav tejto cesty.
29. január 2024

Lubo

Peter, idu Vam aspon opravit cestu popri, ked budu stavat vedla nove ihriska ?
29. január 2024

Peter

Nie Lubo, oprava cesty nie je sucastou rekonstrukcie ihrisla. Mozno okraovo parkovanie, ktore je na navrhu zmenene, ale vraj by sa nakoniec menit nemalo. Urcite sa pri ihrisku nebude robit chybajuca kanalizacia.
29. január 2024

Lubo

Dakujem za potvrdenie. Cize rovnako ako u nas na Slottu 5-16 (podobne su na tom aj na Clementisa 1-3). Nasu poziadavku na revitalizaciu mesto eviduje uz od 2018 (tu v OPS). “Nam” tiez uz prerabali, ale vnutroblok medzi Slottu a Clementisa (+ zvalili novu tenisovu stenu, zrusili 2-3 ihrisko) a zakratko maju v plane prerobit rovnaky priestor znova! U nas sme si davno za vlastne(!) opravili aj otrasny beton pred vchodmi. Jasne, vsade naokolo tiez bezne stoji voda, ci na parkovisku alebo na “chodniku”. Reku, mesto snad coskoro upravi zvysny priestor, ktory bezprostredne vyuzivame. Odvtedy vsak vznikol potok, Agatka atd. a uz su rozbehnute aktivity na vsetkych 3 velkych dvoroch Tehelna. Mesto aktualne argumentuje, co Vy chcete, nevdacnici, ved co vsetko sme Vam na Vychode vybudovali, budujeme a este budeme (Tehelna)! Pamatam si, ze Vas barak ste zateplili medzi prvymi, my nejako hned po Vas. Asi sa im zda, ze sme malo aktivni. No vedeniu asi este chyba peticia, ci co. Chore.
30. január 2024

Lubo

Peter, ak mozem este jednu otazku. Vzadu pri parciku mate parkovaciu plochu okolo 15 miest. Aj pri plnom obsadeni parkovania dvorov okolo, byva aj vecer takmer prazdna. Nahodne som naratal tak max 2-5 aut. Vyzera to ako na poslednu parkovaciu moznost. A zda sa, ze iba ti, co nenajdu “normalne” miesto, tam skoncia. Ci moze byt aj iny dovod ?
30. január 2024

Lubo

Peter, mohol by som zaroven na Vas poslat moj email kontakt ? Ak ako, poprosim len tu o suhlas. Nasledne nieco vymyslim. Vopred dakujem.
30. január 2024

Peter

Neviem, aku plochu myslite a osobne sa cudujem, ze je tu nejaky parking, ktory podla Vasich slov je volny. Vidim na google mapach plochu vedla Slottu 30 za tou novsou bytovkou. Ak ste mysleli tuto, tak o nej ako obyvatej ani len netusim, ze by mohla byt prazdna. Pri kruzeni medzi bytovkami zo skusenosti byva medzi panelakmi vsetko obsadene, tak ja ako asi aj ostatni vodici radsej zaparkujeme na B-cku pri kupalisku, ako by sme mali 20 minut kruzit postupne medzi vsetkymi bytovnami a hladat nejake jedno miesto. Ak je toto parkovisko bezne volne, je to asi preto, ze o nom nevieme, resp. ze nezachadzame medzi kazdy jeden panelak....
30. január 2024

Lubo

Dakujem za info. Tiez som ani netusil. Prikladam foto z ineho podnetu k tomu parkovamiu. Stav pred 18:00 a okolo 20:00 (skrtnute). Tiez tam nechodim, len niekto upozornil, v tom zmysle, ze co sa stazujeme, ved tu je udajne stale volne. Mozem Vam teda poslat email cez admina k tomu dvoru v dezolatnom stave? Oslovim i pana z Clementisa 1-3. Ked budete chciet, odpisete, ked nie, tak nic sa nedeje. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania