Ulica Vladimíra Clementisa-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Daniela Orešanská 04. októbra 2023

Dobrý deň, ja by som sa len rada spýtala, toto je nejaká novinka, zákaz vjazdu invalidných vozíkov a kočíkov? Nedáva to zmysel, pretože všade bariéry odstraňujú, len v Trnave je to naopak. Budem vďačná za odpoveď.
Ďakujem

04. október 2023

Matej Bombic

Ulica Teodora Tekela-chodník-bariérový

Poprosím o odstránenie zábrany na mestskom chodníku. Zábrana bola podľa vyjadrenia zamestnancov Kaufland osadená kôli tomu aby znemožnila odsudzovanie nákupných košíkov ale namiesto toho len spôsobuje problémi všetkým chodcom a hlavne znemožňuje prechod kočíkom a ľuďom na vozíčkoch. Pokiaľ túto zábranu osadila spoločnosť Kaufland bez súhlasu mesta tak je to podľa všetkého aj protizákonné.
05. október 2023

Peto

Matej, na upresnenie - podľa katastra je to osadené na hranici súkromného pozemku, nie mestského. Nič to ale nemení na tom, že je to obmedzujúci prvok.
05. október 2023

ZuMa

Ani s vlastnou nakupnou taskou na kolieskach tadial neprejdem, hrozne!
05. október 2023

Matej Bombic

Ja chodím s nákupným vozíkom aby som decká naučil že netreba vždy auto ťahať. no a malá si skoro hlavu rozbila keď sa jej šprajcli predné kolieska na kolobežke a preletela cez ňu.
06. október 2023

Lubo

Tieto kolektivne sankcie SK managerov retazcov neprestavaju udivovat. S kanonom na zajace… . A pritom by stacilo inteligentne dohladat cez kamerovy system par osob, ktore toto opakovane robia. Podobne ako novinka - vystupna bariera po zaplateni v LIDL, ci OBI. Tato je rovnako neakceptovatelna, ale o to horsia, lebo znevyhodnuje v prvom rade hendikepovanych, matky s dedmi, starsich… .
06. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
08. október 2023

Citizen

Zavolať Markízu takejto neželanej reklame by sa reťazec určite veľmi “potešil” a do dňa by bolo po bariérach.. takto sa to nemá robiť.
15. október 2023

Roland

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený
15. október 2023

Roland

Foto
15. október 2023

Roland

Foto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania