Ulica Mozartova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Michaela 16. novembra 2023

Dobrý deň, to naozaj nebude v blízkosti zdravotného strediska na Mozartovej 3 zóna B? Chcete zvýhodnovať Trnavčanov, ale keď tam niekto príde chorý, tak bude musieť zaparkovať na B zóne, ktorú ma ako rezident inej časti TT zdarma (v tejto oblasti je len 1 a to pri brooklyne a 15 -20 minút ísť pešo) a odtiaľ v chorobe kráčať...ako akútny neobjednaný pacient tam pokojne môžete stráviť aj pol dňa...a keby má človek niečo vážne a musí nedaj Bože každý deň chodiť k dr. napr. na injekcie/infúzie bude ho to stáť kopec peňazí v R7 či aká to má byť zóna. Pritom ja z R1 mám lekárov práve na Prednádraži a za 30 min. čo môžeme parkovať v inej zóne naozaj lekára nevybavím možno jedine ako neakútny objednaný pacient aj to by ma museli u dr. vziať na čas.

16. november 2023

Jozino

úplný súhlas, zdravotné stredisko , pošta ... na 5-10 min na poštu , injekciu ...
Pravdepodobne veľa starších občanov nemajú na to mobily, internet v mobile .úplne nás odrovnali . A napíšu, že príď autobusom ale 3x prestupuj . a do hodiny po TT si na mieste . jaj, kto toto volil...
20. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mesto Trnava
29. marec 2024

Robo

posielam len pre zaujimavost aktualny stav zon B na Druzbe a na prednadrazi. Myslel som , ze zony B sa budu robit pri obcianskej vybavenosti ako su skoly, sportoviska , obchody , hotely alebo zdravotne strediska ako na druzbe.
26. apríl 2024

Matúš G

V novom návrhu VZN 609(614) je takýto návrh. Mest. zastupitelstvo zasadá 30.4.2024 kde ho bude schvaľovať. Takže ak prejde dočkáte sa B parkovísk.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania