Označenie parkovania

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ľuboš 28. mája 2015

Dobrý deň ide o označenie parkovania na ulici Okružná 3 - 4.
Fotka č.1: Je tam chodník, na ktorý nemyslel ten, kto poslal robotníkov robiť nové parkovacie čiary. Chodník slúžil aj pre ľudí čo sú na vozíku prípadne keď prišla záchranná služba.

Fotka č.2: Na fotke je možné vidieť pôvodný stav pred úpravou. A ten pôvodný stav slúžil už niekoľko rokov a ľudia vždy vedeli ako sa má parkovať. Teraz všetci aj okolo idúci krútia hlavou.

Nabudúce odporúčam Vašim pracovníkom, aby sa uistili ako to vyzerá reálne a potom dáva pokyny na úpravu.

Ďakujem za obyvatelov ulice Okružná 3 - 4.

28. máj 2015

Fedor

Niektorý pracovníci asi nemajú rozmýšľanie v náplni práce
29. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
parkovacie miesta boli vyznačené v súlade s platnou STN. Pri prehliadaní fotografií z roku 2012 a 2014 cez google maps, je vidieť, že autá sú v danom priestore zaparkované tak, že obmedzujú pohyb peších po provizórnom chodníku vybudovanom v zelenom páse. Pre zlepšenie komfortu obyvateľov bytového domu Mesto zabezpečí realizáciu prepojovacieho chodníka povedľa parkoviska. Predpokladaný termín: jún 2015

Odbor dopravy a komunálnych služieb
30. máj 2015

Ľuboš

Dobrý deň, Vašu odpoveď akceptujem i keď ... nedá mi reagovať na Vašu odpoveď. Fotografie z 2012 a z 2014 možno boli odfotené tak, že autá prekážali chodcom pri provizornom chodníku.

No je tu jedna dôležitá otázka. Ľudia čo tu bývajú cca 38 rokov a parkujú na tomto parkovisku nikdy nevideli niekoho z mesta, aby im tu spravil čiary, kde sa má parkovať. A žiadali ich niekoľko krát. Tak sa rozhodli, že si sami namaľujú čiary ( chápem vtedy pracovník nepoznal GoogleMaps ) a tak po 38 rokoch sa ide niečo robiť. Čo je pre mňa smutné.
13. júl 2015

Matúš G

Chodník bol vybudovaný.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania