Ohradenie priestoru pre deti

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Peťo 12. júna 2015

Dobrý deň,
Je možné niečo urobiť pre deti na Prednádraží I. (ul .B.Smetanu , K.Mahra )? Každodenne sa tu hráva veľa detí vid.foto, ale problém nastáva navečer okolo 19- 20h, kde sa na trávniky dostaví cca 4až 8 psíkov a doslova vytlačia deti z priestoru. samozrejme aj v ranných hodinách 5:30 sme zobudení od brechotu pravidelne. prikladám i ukážku, čo tu po psíkoch ostáva... Údajne chodia civilné hliadky ale toto miesto tuším ešte hliadku nevidelo. Jednoducho to nefunguje dobre na Prednádraží I. Je možnosť urobiť oplotenie zóny pre deti ? preliezky + časť trávnika v okolí sochy? Lebo toto celé vyzerá ako zóna pre psov, tak ozaj tie decká sa nemajú kde hrávať (poprípade osadiť tabule zákaz venčenia psov ? to by tu asi dlho nevydržalo )

12. jún 2015

Miroslav Hlavenka

oplotit vsetky ihriska, aby sa psickari a fajciari nevyhovarali ,ze nevedia ,ze su na ihrisku
15. jún 2015

Marcel Bezovský

Miroslav a Peťo, budem vám oponovať. Oplotiť psíkom veľkosť detského ihriska a tam ich púšťať. Môžu si tam aj nezdvíhať ich produkty páni majitelia a pani majiteľky. Režim podľa ľubovôle.
Mimo tohto plota pokuta.
Prečo by sa mali deti pohybovať v plotoch? Nerozumiem, prečo by sa malo dieťa báť stúpiť na trávnik kdekoľvek.
Prečo má mať pes prednosť pred človek. Toto, keď pochopím, budem šťastný.
Smutná príhoda na záver: minulý týždeň kráčam po chodníku a stoja na ňom dvaja asi 8-10 roční chlapci. Obaja v sandálach. Jeden začal pobehovať sem a tam po tráve a druhý mu na to: pozor, aby si do voľačoho nevstúpil!

Sem sme to až dopracovali, verejný priestor nepoužiteľný pre ľudí. Verejný priestor= psia toaleta.
A môžu mi sem psíčkari 100x napísať platím dane. Toľko ich dámy a páni neplatíte, aby za jedným psom behal človek s jedným vysavačom na exkrementy a okamžie lajno vysal. Keď budete platiť také dane, aby to pokrylo na toto náklady, môže to byť aj budúcnosť venčenia. Dovtedy prosím správajte sa ako ľudia, ani doma nestúpate po lajnach.
23. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava neuvažuje o oplotení tohto priestoru.
O situácii budeme informovať Mestskú políciu v Trnave.

ÚKaM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania