Ulica Ľudmily Podjavorinskej-znečisťovanie-pôdy

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Mirka 10. mája 2024

Žiadame Vás riešiť smetisko, ktoré nám končí priamo pod balkónom. Obyvatelia Podjavorinskej (súkromný pozemok) vyhadzuje smeti mimo smetných nádob. Ide o starý nábytok a konáre z ich záhradok. Tento neželaný odpad, ktorý patrí na zberný dvor, vyhadzujú do komunálneho odpadu, ktorý na toto nie je určený!V okolí je výskyt hlodavcov, nakoľko je to vo veľmi krátkej vzdialenosti od našich balkónov a bytového domu, tak Vás žiadame o odtránenie tohto nelegálneho stojiska kontajnerov. Kontajnery stoja na vodovodnej šachte! Kontajnery im prosím umiestnite na ich pozemok. Smetiarske auto má príjaz až do ich brány. Taktiež im kontajnery môžete umiestniť až do 150 metrov od ich bytového domu.My vlastníci bytového domu č.8 a č.9 si neprajeme, aby sme ich smeti mali pri našich balkónoch a oknách.

10. máj 2024

Mirka

Rada by som ešte doplnila, že nikomu by sa nepáčilo, keby mal tento ,,zberný dvor," rovno pod balkonom ! Žiadame kompetentných aby sa tým konečne začali zaoberať.
13. máj 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava má záujem riešiť problematiku týkajúcu sa odpadového hospodárstva budovaním polopodzemných kontajnerov postupne na všetkých sídliskách, za účelom vyriešenia problémov s čistotou, poriadkom i s likvidáciou hlodavcov - a súčasne s vytvorením parkovacích miest po zrušených stojiskách.
Prioritou je budovať polopodzemné kontajnery ucelene, to znamená postupne pre jednotlivé sídliská v rámci mesta. Spomínané stojisko bude po vybudovaní polopodzemných nádob zrušené.
Aktuálne je v pláne budovanie polopodzemných stojísk na sídliskách Ľ. Podjavorinskej a Koniarekovej.
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
16. máj 2024

Mirka

To slovo ,, aktuálne" znamená aký termín?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania