Ulica Ľudmily Podjavorinskej-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mirka 02. júla 2020

Súkromne smeti nepatria na verejné priestranstvo ale na SÚKROMNÝ POZEMOK ! Smetiak je pravidelne hodený na tráve, okrem toho sa tam vyskytuje aj iny odpad, stolička, nábytok, zapáchajúci komunálny odpad... Špatí to prostredie -okolie a obtazuje obyvatelov bytoveho domu 9 zápachom a neporiadkom pod ich balkonmi. Súkromný pozemok je viditelne označený a nakolko su to ich smetiaky a odpad mali by ich mat na svojom sukromnom pozemku a nie na mestskom verejnom priestranstve obtažujúc obyvatelov bytoveho domu 9/8.

22. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. Podnet budeme aktualizovať.
Kto? Odbor komunálnych a cintorínskych služieb
Kedy? najbližšie dni

Mesto Trnava
26. august 2020

Mirka

Dobrý deň ,

aj sa toto prosím nejako pohlo? Kontajnery sú tam nadalej porozhadzované....
18. október 2020

Mirka

Ulica Ľudmily Podjavorinskej-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Dobrý deň, opätovne zakladam tento podnet nakolko sa nim nikto nezaoberá. 22 júla ste písali že ,, v najbližšie dni" to poriešite. Ktoré najbližšie dni ste prosím mysleli? Je aktuálne 16 október...
Sukromne smeti su stale na verejnom priestranstve a stoja na trávnatej ploche, žltý vrch smetiaka je vždy odtrhnutý a povaluje sa tiež na tráve a k tomu tam pribúdaju dasie ich vyhodene haraburdy..... Kto sa má prosím pozerat na takyto neporiadok? Prečo nemaju smeti na svojom súkromnom pozemku? Preco nimi musia obtazovat obyvatelov bytoveho domu 9/8?
23. január 2021

Mirka

Prosím vás ktoré ,,najbližšie dni," ste mysleli? Už sa totiž píše rok 2021 !
02. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po vzájomnej dohode so zástupcami bytových domov Podjavorinská 10,11,12 sme našli riešenie v usporiadaní nádob, nakoľko na tomto mieste nie je iný priestor pre umiestnenie nádob. V spolupráci so zberovou spoločnosťou budú nádoby usporiadané tak, aby boli na spevnenej ploche to znamená, že aj na súkromnom pozemku. Avšak musíme brať do úvahy úzku príjazdovú cestu k bytovým domom č. 10,11,12, možné dopravné kolízie pri vjazde a výjazde z tohto objektu a manipulačný priestor pri zbere odpadu.
Mesto Trnava má záujem postupne nahradiť všetky kontajnerové stojiská polopodzemnými kontajnermi, aby sa predchádzalo zápachu, množeniu potkanov aj neporiadku vznikajúcemu vďaka nežiaducim sociálnym javom. Prioritou je budovať polopodzemné kontajnery ucelene, to znamená postupne pre jednotlivé sídliská v rámci mesta. V roku 2022 je v pláne pokračovať v budovaní polopodzemných kontajnerov na sídliskách ZÁTVOR, ŠPIGLSÁL I. a LINČIANSKA.
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
19. apríl 2022

Mirka

Ulica Ľudmily Podjavorinskej-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Poprosím vás o vyriešenie problému ,ktorý tu už dlhodobo pretrváva. Pod balkónom nám pribúdajú kontajnery resp. Podjavorinska 10/11.. si tu urobila pod našimi balkónmi skladisko kontajnerov, ktoré sú permanentne otvorene ako napr. ten modrý kontajner, pribudli dalšie 2 smetiaky na bio odpad..ked chodia vysýpať smeti tak pod oknom trieskaju s tými umelými poklopmi, robia tu bordel vyhadzuju aj textil, ktorý si sem chodia vyberať bezdomovci,ide z toho smrad...a nejako veľa kontajnerov im tu pribúda... Tieto kontajnery navyše stoja na tráve...auto stáť na tráve nemôže ale kontajner už áno?! veď je to zeleň! Nakoľko ide o súkromné smeti bolo by dobré aby ste im ich odpad umiestnili na ich sukromnom pozemku a nie pod nasimi balkonmi. Nikomu by sa nepačilo mať smeti pod balkonom! ani vám...
20. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
situáciu preveríme, budeme vás informovať.
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
03. máj 2022

Mirka

Dobrý deň,

poprosím vás o vyriešenie tohto zberného dvora, ktorý nám vznikol pod balkónmi. Podnet ste uzatvorili ako ,,vyriešený" pritom je to v tom istom stave. Je potrebné, aby si svoje kontajnery dali na svoj pozemok, idealne nech ich majú pod svojimi balkonmi. Nielenže sa šíri z kontajnerov smrad, hlodavce a okolo je bordel ako napríklad detský bicykel, ale túto ,,úžasnú atmosféru" nám ešte chodia ,,spríjemňovať" aj rôzni asociáli. Kedy to máte v pláne prosím dať do poriadku a upratať ich kontajnery na ich pozemok? Už 2 roky vás tu o to žiadame. Určite netúžime potom, aby sme tu pod balkonom mali zabudovane kontajnery!
30. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nádoby sú umiestnené na spevnenej ploche.
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania