Obmedzenie rýchlosti na 30 km/h

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
erik 30. septembra 2015

Zaujimalo by ma preco je na jednosmernej ulici 9.maja z jednou krizovatkou,osadena dopravna znacka obmedzujuca rychlost na 30km/hod? (taketo obmedzenia rychlosti byvaju iba pri rozkopavkach a podobne) :-(
dakujem

01. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
takéto dopravné značenie môže byť na hociktorej ulici vo forme dočasného ale i trvalého dopravného značenia, kde je to odsúhlasené Okresným dopravným inšpektorátom a cestným správnym orgánom. Dôvodom značenia bolo zníženie maximálnej povolenej rýchlosti vozidiel na základe požiadavky tam bývajúcich obyvateľov.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
01. október 2015

erik

dakujem za odpoved ,som si myslel ze tam byva niekto "dolezity" co si presadil znacku,:-(, asi si dam tiez ziadost aby mi nejazdili pri baraku rychlo auta....
01. október 2015

Flego

Nebolo by zlé zverejniť tú požiadavku, už sa mi viackrát stalo, že mesto dalo odpoveď, že sa niečo nedá a zrazu som zbadal, že niekto iný to vybavil bez problémov.
02. október 2015

erik

rad by som dal poziadavku na odstranenie tej tabule ,na koho sa mam obratit ?
05. október 2015

Lenka

No mne sa tam tá 30 zdá tiež prehnaná. Úplne by postačila 40.
05. október 2015

Flego

:-) zaujímavé, keď sa jazdilo na trabantoch, ktoré ani nebrzdili (jednookruhové bubnové brzdy bez posilovača) tak sa jazdilo po meste 60-kou. Dnes, keď sú moderné brzdové systémy, tak sa jazdí 50 a menej.
07. október 2015

štefan

Namiesto 30- tky tam mali dať tabuľu zákaz státia.
07. október 2015

Lenka

To zas nie. Je to jednosmerka, parkovať nie je kde. Stačilo by kontrolovať, aby autá neparkovali pri križovaťke. Kľudne by aj tabula X a žltá čiara mohli byť aj 10m pred a za križovaťkou. A 40 by bola v pohode
04. apríl 2016

erik

Obmedzenie rychlosti
Chcel by som poziadat o zrusenie znacky obmedzenie rychlosti na 30km/hod na ulici 9.mája. Nechapem preco je tam osadena ked tam nieje na ceste ziadna rozkopavka ani ine obmedzenie.
05. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ulica 9. mája je úsekom cesty I. triedy I/61 a nie je miestnou komunikáciou, čiže mesto Trnava nie je správcom a ani cestným správnym orgánom.
Mesto nebolo realizátorom predmetného značenia; dopravnú značku povoľoval Krajský dopravný inšpektorát v Trnave a osádzala ju Slovenská správa ciest Bratislava.
V prípade, že máte záujem o jej odstránenie, môžete sa obrátiť na uvedený Krajský dopravný inšpektorát.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania