Nedokončený chodník Bernolákov Sad

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Riziko poranenia DETI.

03. január 2016

trnafcan.tt

Prečo riziko poranenia len pre deti? Ja si myslím, že na takto sfušovanom a nedokončenom chodníku sa môže hocikto aj zabiť! Za seba žiadam mesto o okamžité dokončenie a uvedenie chodníka do predpísaných bezpečnostných štandartov. V prípade, že sa tak nestane, žiadam o uzavretie a označenie chodníka ako stavby, do doby jeho dokončenia, aby sa tam nestalo nešťastie.
03. január 2016

sigiq

človek by si povedal ,že sa n niečo od tých komunistov zmenilo ohľadom stavebných prác, ako sú chodníky ,cesta atd.,ale veru nie.je to stále to isté.ako predtým. príkladom je aj ulica gábora steinera konkrétne chodník ktorý rozkopali ešte niekedy koncom novembra.presne stredom urobili jamu a jediné čo spravili ,že to zahádzali a naliali tam betón ,ktorý je pod úrovňou pôvodného chodníka,choré. keď niečo rozdr.. tak to aj okamžite potom ,ako prácu dokončím uvediem všetko do pôvodného stavu a nie ,že za pár mesiacov možno.kde je nejaký človek zodpovedný za skolaudovanie danej zákazky veď toto nemôže predsa ,len tak niekto schváliť ,že je to hotové a to sa týka obidvoch prípadov.savana.
05. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na uvedené nedostatky sme upozornili dodávateľa prác (aj v zápise pri kontrole a preberaní stavby), ktorý v týchto dňoch realizuje postupne úpravy na odstraňovaní nedostatkov. Vplyv na realizáciu a finálnu úpravu majú však súčasné klimatické podmienky.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
05. január 2016

zofia

Firma co robi udrzbu dla mna nestoji za nic, je to horsie a horsie a zjavne to maju vsetci na haku vcitane primatora, kopu nevyriesenych odkazov na webe prave z tejto oblasti udrzby podotykam male akcie, malo by sa s tym volaco urobit, uradnici dostali pridane tak nech sa rozhybu uz je novy rok
05. január 2016

trnafcan.tt

Máte pravdu zofia, súhlasím s Vami. A dobre si všímajte, ako sú na stránke "Odkaz pre starostu" hodnotené príspevky. Tie, čo poukážu na problém a kritizujú sú zásadne hodnotené nesúhlasom. Tak si z toho nič nerobte a oslovte všetkých svojich priateľov a známych, aby aj oni dávali podnety starostovi na riešenie. V Trnave ich bolo a aj je veľmi veľa.
06. január 2016

jozef

Áno presne tak, volakedy ta firma ktorá to robila neviem ako sa volala robila rýchlejšie a pedantnejšie a myslím ako som počul aj lacnejšie !!!!!!!!!!
20. marec 2016

Matúš G

Tak opravené to je, ale toho bordelu vedľa chodníka je neúrekom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania