Nevysypané kontajneri

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Zdravicko, 26.12. rano prisli tak ako kazdy bezny den skoro smetiary na bezny odpad. Urobili co mali a odisly. hned za nimi 9:10 prisli aj separovany, ktory ale nezovrali ani kontainer plasty a ani papier. Na foto je vidno, ze odchadzaju a aj ze su to separovany. Zistil som, ze ostatne stojiska v okoli su z vyprazdnenim kontainerom na papier. Preco nam na tomto stojisku papieovy nevyprazdnili? Momentalne nemame kde separovat, ako to mame riesit? Hadzat do zmiesaneho?

28. december 2015

Robo

V pondelok chodilo separovane auto na plast . ako malo, zobralo len plast . Papier ostava nevysypany
04. január 2016

Peter

ono s tym separovanym je to v TT uplna hruza. To by si mali pan primator-aktivista ekolog ustrazit. Chceme separovat a nie je to kam davat. Sklo aj papier su skoro vzdy plne. Ved z toho musi mat mesto peniaze, na rozdiel od zmiesaneho
19. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ako je vidieť na fotke v rovnakej dobe, ako išlo smetiarske vozidlo, vychádzalo na cestu aj osobné motorové vozidlo. Keďže k predmetnému stojisku musí vozidlo cúvať, neostávalo vodičovi nič iné ako sa na dané miesto vrátiť druhýkrát neskôr. Následne osádka zistila, že je nádoba na papier poškodená, preto nebola vysypaná. Ak by ju vozidlo nadvihlo, nádoba by mohla spadnúť do vozidla a zaseknúť sa v ňom, resp. by mohla byť úplne zničená lisovacím zariadením. Nádoba bola vymenená v pondelok 28. 12. 15 a je zase pravidelne vysypaná.

.A.S.A. Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania