Ničenie zelene

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Roman 31. januára 2016

Autá parkujú na zeleni a vynášajú blato na vozovku.Už sú tam pekne vyjazdené koľaje po tráve ani stopy.Bolo by možné osadiť kovovú zábranu aby bolo zabránené parkovanie a ničenie aj tej málo zelene ktorú mame.

06. február 2016

Filip

Toto sa tu riesi stale. Je to jednoducho neohladuplnost vodicov. U nas pred barakom je to to iste, tiez sa chystam uverejnit podnet aby to aspon zasypali.
Odpoved samospravy: volajte MsP. Tak som volal MsP (159), ale bohuzial mi nikto nezdvihal a ani nevolali naspat. Preto si aspon planujem vytlacit karticky z http://www.parkujemakodeb...com/ (bohuzial nejde presny link, lebo v nazve stranky je jemne neslusny vyraz)
15. február 2016

Roman

Nechápem prečo potom pán primátor vyzýva aby sme sem dávali podnety keď kompetentní neodpíšu. Ďakujem
17. august 2016

Roman

Bolo by možné osadiť kovovú zábranu už tam rastie aj tráva ktorú
som posadil určite aktualizujem aj foto.
07. september 2016

Roman

Ničenie zelene autami
Autá parkujú na tráve aj keď sú tam kamene nájdu sa aj taký čo ich dajú bokom len aby mohli zaparkovať. Poprosím o osadenie nízkeho kovového zábradlia aby zabraňovalo parkovaniu.
06. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
porušovanie Všeobecného záväzného nariadenia o zeleni, ktoré nájdete na http://www.trnava.sk/sk/vseobecne-zavazne-nariadenie/427 je, žiaľ, častým problémom na sídliskách, kde je cesta alebo parkovisko odvodňované do trávnika a chýba obrubník. Osádzanie stĺpikov nie je systémovým opatrením už len preto, že trávniky musia byť v prípade krízovej situácie (napríklad požiaru) prejazdné, preto nad nimi zatiaľ neuvažujeme. Riešenie porušovania VZN je v kompetencii MsP.
V prípade, ak disponujete informáciami, na základe ktorých by bolo možné dokázať vodičom konkrétnych vozidiel ich prejazd nespevnenými časťami verejných priestranstiev, obráťte sa prosím na stálu službu Mestskej polície mesta Trnava alebo Referát priestupkov osobne na útvare Mestskej polície mesta Trnava na Trhovej ulici č. 2 alebo telefonicky na telefónnom čísle 033/55511555 (stála služba), resp. 033/3236405 (Referát priestupkov).

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania