Psie výkaly všade kam stupiš

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Karolina 09. februára 2016

Chcela by som poukazat na vecny problem vela miest, ktory neviem ani ci je vôbec riesitelny, pretoze je o ludoch. Na travnatej ploche a betónovom ihrisku pre decka nachadzam neustale vela psich vykalov i ked tato plocha nie je urcena na psiu vychadzku. Keby majitelia psov aspon tie vykaly bravali zo zeme. Na to maju urceny tzv. lesopard za bytovkou, lenze su na to dost levivi. Apelujem na mesto, aby nejak viac sledovala tento problem, mozno sprisnila pokuty za priestupky alebo vysadila nejake nove upozornenia aby to nerobili. Ako matka by som sa tam pomaly aj bala pustit dieta, kedze vo vykaloch je najviac bakterii, nehovoriac o tom, ze pokazde ked idem do kufra si vybrat veci, vstupim do lajna...dakujem

09. február 2016

kolombo

Pani Karolína,jednoznačne s vami súhlasím!Je veľká škoda civilných hliadok!Tu treba jednoznačne otravovať mestských policajtov.
10. február 2016

trnafcan.tt

Pokiaľ bude pár vlastníkov psov ľahostajných voči svojmu okoliu, nič sa nezmení. Ani pokuty nič nezmôžu. Žiadna represia nikdy k ničomu neviedla. Možno by pomohlo otvorenie školských areálov na hry pre naše deti, kde by mali psy "zákaz vjazdu". Tým otvorením areálov škôl myslím cez týždeň po vyučovaní. V soboty, nedele a voľné dni vrátane sviatkov celý deň a samozrejme celé dni aj počas školských prázdnin. Dnes sú areály škôl pre naše deti viac zatvorené než otvorené. A to aj počas prázdnin! Je to len môj návrh, v každom prípade si myslím, že sa musí najprv zmeniť vzťah nezodpovedných "psíčkarov" k svojmu okoliu a jeho spoluobčanom.
09. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe Vášho podnetu zintenzívnime našu hliadku činnosť v danej lokalite so zameraním na nedisciplinovaných držiteľov psov.


Mestská polícia mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania