Odpadky na ulici Pri kalvárii

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Tatiana 30. marca 2016

Dobrý deň,
nahlasujem veľmi znečistenú ulicu Pri Kalvárii , konkrétne úsek popri Trnávke až po Strelnicu Štrky. Najviac znečistené je miesto pod dialničným nadjazdom - umelohmotné fľaše, krabice ...
Miesto slúži na poobedňajšiu prechádzku , ale po poslednej prechádzke sme necítili úľavu v podobe príjemnej prechádzky prírodou ale smútok, rozčarovanie... Nemala som pri sebe fotoaparát, preto prikladám ilustračné foto.

08. december 2016

Karol

Problém by vyriešila zmena dopravnej značky : slepá ulica za zákaz vjazdu.
12. január 2017

Karol

Žiaľ, neni to téma, ktoré by zaujímala mestský úrad a zostáva iba pri zhruba polročných sľuboch. Komunikoval som a naštívil som ešte v lete 2016 mestský úrad. Nepovedia vám do tváre, že to nie je dôležité a prečo to nie je dôležité (čo by mi bolo milšie, keby otvorené povedali, že životné prostredie v okolím strelnici nie je podstatné), no v skutočnosti to tak je.
06. marec 2017

Matúš G

Miesto pokryté odpadkami. Treba to celé vyčistiť.
09. marec 2017

Karol

Hoci to trvalo to 5 mesiacov zdá sa, že riešenie sa blíži.
04. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
lokalitu sme v zime vyčistili, ale vzápätí sa znovu začala plniť neporiadkom. Rozmýšľame v spolupráci s MsP nad zamedzením prístupu, aby sa zabránilo navážaniu smetí. V budúcnosti sa lokalita bude revitalizovať, čím sa tu zintenzívni pohyb a pravdepodobne sa zníži aj množstvo nelegálne vyvezeného odpadu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania