Neprehľadný priechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Veronika Pizano 31. mája 2016

Priechod sa nachádza pri stojisku kontajnerov, okolo ktorého je živý plot, čiže cestou z polikliniky vôbec nevidno ľudí, ktorí su na chodníku, kým nevykuknú hlavou (v lepšom prípade) alebo vkročia na priechod. Osobne tade chodím pomaly, ale veľa vodičov ide rýchlo (a v tomto prípade je aj povolená rýchlosť 50 km/h prirýchla na dobrzdenie). Osobne si myslím, že by tam mal byť retardér, keďže zničiť kvôli tomu živý plot by bol nonsens.

01. jún 2016

Peto

v trnave je taky zvyk davat kontajnerove stojiska (ci uz so zivym plotom alebo bez) zasadne pred priechody pre chodcov, alebo do zakrut, kde nevidno protiiduce auto. Hned kusok za rohom odtial je podobna situacia (zakruta pod kopcom od benzinky).
01. jún 2016

Luba

cela tato ulica je zle riesena. zo skolky sa neda ist bez toho, aby sme nemali polovicu auta v ceste, lebo na jednej strane su smetiaky a na druhej breza a kriky ktore nikto nestriha.
01. jún 2016

Matko

Podobny problem pri krizovatke T. Vansovej a Kalinciakova. S dodatkom ze zive ploty su pre vodicov vseobecne problem pre vodicov na krizovatkach. Su strihane vysoko.
01. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
požiadali sme dodávateľskú firmu, aby do konca tohto týždňa vykonala rez živého plota.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
06. jún 2016

5ulo

krik pri prechode bol orezany. Krik pred kontajnermi ale orezany nebol.. aj odtial predsda mozu vyskocit ludia.
11. jún 2016

Matúš G

Veru je to nejaké divné. Prečo to neorezali cele?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania