Mrežované dvere do zúženého prechodu

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Jaroslav Kralčák 08. marca 2017

Dnes t.j.7.marca.na Prednádraží v obj.Casale otvorili Novú predajňu Drogeriu TETA.Pred otvorerním tam niekto povolil prístavbu.Pred schodišťom na horné podlažie-Viď.priloženú snímku-majú schodište zamrežované k vôli uzamknutiu schodišťa čo je v poriadku.Lenže cez deň sú mrežované dvere otvorené do chodníka čo znemožňuje pohodlný prechod-viď.snímku-Bolo by potrebné upozorniť prevádzkovateľa budovy aby si tam osadil šúpaciu mrežu aby bol ten prechod voľný.Ďakujem.

09. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k predmetnej požiadavke o preverenie stavu vo veci stavebných úprav objektu Cassale oznamujeme, že Mesto Trnava ako príslušný stavebný úrad povolilo stavebníkovi – DUPOS INVEST, a. s., stavebné úpravy objektu dňa 1. 12. 2016 pod zn. OSaŽP/33552-82244/2016/Fá.
Na základe podnetu z Odkazu pre starostu sme dnes (9. 3. 2017) telefonicky kontaktovali vlastníka, ktorý sa vyjadril, že mreža je v riešení a bude upravená tak, aby do predmetného priestoru prechodu nezasahovala. Teda bude urobená ako zrhňovacia, už je aj objednaná, a teda najneskôr do jedného mesiaca bude v tejto veci vykonaná náprava.

Odbor stavebný a životného prostredia
21. marec 2018

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania