Ulica Jana Sambucusa

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Marianna Hadvigerova 18. apríla 2017

Dobry den na tejto ulici je rušne kazde rano, poobedie ked rodicia chodia voziť deti do škôl, dalo by sa ulice označiť dopravnými značkami? Jednosmerka? Ako sa to vyriešilo na Kopanke. Naozaj sa rano neda existovať pri premávke ako na diaľnici dakujem Vam za vyriešenie podnetu

28. júl 2017

Roman

Dobrý deň,

Má mesto nejaký plán upraviť dopravnú situáciu v časti Spiegelsal II(na pravo od Študentskej ulice).
Niektoré ulice sú tam naozaj veľmi frekventované a kvôli zaparkovaným autám aj nebezpečné.

Na Tulipáne, Kopánke aj v Spiegelsal I(na ľavo od Študentskej ulice) to bolo elegantne vyriešené pomocou jednosmerných ulíc.

Dopredu ďakujem za odpoveď.

Roman
10. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
spracovanie dopravnej štúdie na celú lokalitu Spiegelsaal bolo navrhnuté do rozpočtu na rok 2018, pričom jej realizácia podlieha schváleniu rozpočtu poslancami v mestskom zastupiteľstve. Preto prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení podnetu prípadného zjednosmernenia ulíc nadväzujúcich na Študentskú ulicu.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
10. november 2017

Marianna Hadvigerova

Dufam, že sa to vyplní pretože situácia je mimoriadna hlavne ráno a poobede.
28. november 2017

Jozef

to je pekné a čo ostatné ulice ktoré sa tým pádom zahustia, ja absolútne nesúhlasím so zjednosmernením ulíc, to je len presunutie problému z jednej časti na tú druhú kde bude ešte večší problém, ozaj ľutujem tých občanov , ktorí si to zlíznu aj za vás, kedy mesto už konečne začne robiť na západnom obchvate, ktorí je pre túto časť mesta kľúčový , veľa aut priuchádza do tejto štvrte z okolitých obcí ktorí sa chcú dostať na opačnú stranu mesta kde pracujú . . . skúste myslieť aj na druhých ktorí bývajú na omnoho viac frekventovaných uliciach ako sú Bottova a Moyzesova, tu by sa malo niečo s tou dopravou v prvom rade urobiť, najmä Bottova kde sú školy kde chodí veľa detí a tu je vysoké riziko že sa niečo stane.
18. október 2021

Julius Trnavsky

Na križovatke ulic Štefana Paráka a Juraja Fándlyho dnes rano sa znovu stala havaria. Auto co islo zo smeru od Bottovej po ulici Fandlyho nedalo prednost autu co islo po ulici Stefana Paraka.
Po tejto ulici chodia rano aj poobede deti do skol na Bottovej ulici. Na tejto krizovatke a taktiez aj na krizovatke Sambucusa a Fandlyho su kolizie aut caste. Soferi si kratia cestu aby sa vyhli rannej spicke na Studentskej ulici. Nikto to neriesi, asi sa caka na smrtelny uraz. Je problem dat pred krizovatky spomalovace?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania